MADE WITH Y – ZAPOSLITVENI BOOTCAMP

Iščeš zaposlitev? Si dijak, študent ali mladi iskalec zaposlitve? Poišči svojo priložnost s projektom Made with Y!

Prijavi se na brezplačno bootcamp izobraževanje, ki ga v sklopu projekta Made with Y organizira Zavod Ypsilon!

Na bootcampu vas bomo pripravili na stresne delovne situacije, v katerih je treba ohraniti mirne živce ter kratkem časovnem obdobju iz sebe in svoje ekipe potegniti maksimum! Naši izkušeni trenerji vas bodo vodli skozi različne sklope delavnic, v katerih boste pridobili mehke veščine, ki jih mladi v 21. stoletju potrebujemo za uspešen vstop v poslovni svet izzivov. Lanskoletni cikel je pokazal, da program odlično odgovarja na potrebe sodobnega trga dela, saj je po Made with Y usposabljanjih zaposlitev našlo več kot 30 mladih. Tudi ti si lahko med njimi!

 

Pridruži se nam na bootcampu v:

  • Ljubljani, od 27. 11. do 1. 12. 2017 v ABC Hubu (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana),
  • Mariboru, od 4. 12. do 8. 12. 2017 na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor,
  • Celju, od 11. 12. do 15. 12. 2017 v Mladinskem centru Celje. 

 

PRIJAVI SE!

PREGLED PROGRAMA

Ponedeljek

S pitchem do zaposlitve

Javno nastopanje in predstavitev poslovnih izzivov.

Torek

Tvoja življenjska strategija

Motivacija, postavljanje ciljev in napredne oblike CV-ja.

Sreda

Postani dober vodja

Vodenje skupin, pogajanje in reševanje konfliktov.

Četrtek

Učinkovito oglašuj in prodaj

Raziskava trga, marketing in prodaja.

Petek

Skomuniciraj svoj uspeh

Digitalna komunikacija, osebni branding in mreženje.

 

POSLOVNI IZZIVI

 

V okviru bootcampa bo potekalo tudi reševanje realnih poslovnih izzivov, ki sta jih pripravili podjetji BTC d.d. in Press clipping d.o.o.. Med reševanjem poslovnih izzivov boš lahko uporabil_a svoje novo pridobljeno znanje ter preiskusil_a, kako dobro deluješ v napetih in stresnih situacijah. Predstavniki podjetij bodo tekom reševanja poslovnih izzivov na voljo za mentorstvo ter mreženje. Udeležba na bootcampu je tako lahko idealna priložnost, da se izkažeš ter vzpostaviš prvi stik z morebitnim bodočim delodajalcem.

Za več informacij nas kontaktiraj na info@madewithy.si!

PRIJAVI SE!

Z VAMI BOSTA:

Matej Delakorda je trener, konzultant in moderator za mednarodno mrežo podjetništva CEED in za mednarodni podjetji za razvoj kadrov: Krauthammer International (Švica) in Grow Adriatik (Slovenija). Glavnino njegovega dela predstavlja moderiranje dogodkov ter vodenje skupin in izvajanje delavnic za skupine podjetnikov, zaposlenih in mladih, ki želijo poglobiti svoje razumevanje podjetnosti in voditeljstva. Štipendist in alumni Šole za voditeljstvo »School for Leaders« (Poljska), Med 2012 in 2014 uradni predavatelj izobraževalnega podjetja Landmark Worldwide (Velika Britanija) na temo voditeljstva in skupinske dinamike, prav tako so-organizator in voditelj TEDx dogodkov. Dolgoletni TV voditelj, moderator in odgovorni urednik elektronskega medija/spletne televizije Studio 12, v prostem času pa tudi plesalec argentinskega tanga, ki ples povezuje z razvojem mehkih veščin in kompetenc s poudarkom na medsebojni komunikaciji.

Aljaž Zupan je mladinski delavec in trener v mladinskem delu. Izkušnje je nabiral z vodenjem lokalnega študentskega Kluba, sodelovanjem v upravnem odboru lokalnega planinskega društva, deloval je kot član sveta zavoda za Kulturo, mladino in šport Litije in se kasneje tudi zaposlil v isti organizaciji. Leta 2015 je stopil na samostojno poslovno pot. Trenutno deluje in redno izvaja izobraževanja v okviru bazenov trenerjev Zveze Študetskih Klubov Slovenije, Mladinskega sveta Slovenije in Zavoda Movit, nacionalne agencije za upravljanje programa Erasmus+ mladi v akciji. Je tudi predsednik društva Lojtra, društva za osebni in poklicni razvoj mladih, kjer skupaj z ekipo načrtuje, izvaja in vrednoti učne izkušnje oblikovane po meri uporabnikov. V različnih vlogah je sodeloval v preko 30 Erasmus+ projektih. Je vodnik Planinske zveze Slovenije. Opravljeno ima enoletno ICF akreditirano usposabljanje za naziv »coach«.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.