MAJSKE IGRE 2012

Študentski svet stanovalcev bo organiziral že 29. Majske igre, ki se bodo odvijale med 7. in 23. majem 2012 na različnih koncih Ljubljane. Majske igre so tradicionalna prireditev, ki študentom nudi obilo športnih, kulturnih in zabavnih vsebin. Letos bodo še bolj izpopolnjene, saj se bodo študentje lahko pomerili kar v 30 različnih športnih disciplinah, nekatere med njimi bodo izvedene prvič. Dodelani so tudi večerni kulturni otočki, posebna pozornost pa bo letos namenjena zabavi. Ta temelji na pestri in kakovostni glasbeni ponudbi. Izmed vseh treh sklopov bo vsak našel nekaj zase.

Slovesna otvoritev Majskih iger se bo začela v ponedeljek, 7. maja 2012, ob 17. uri. Rdeči trak bosta prerezala prav posebna slavnostna osebnost Slovenije in vrhunski športnik. Po slovesnosti se začne koncertni del Otvoritev Majskih iger, ki bo posvečena 60. letnici Študentskih domov. Za dobro vzdušje, glasbo in nepozabno druženje bodo skrbele naslednje glasbene skupine: MAGGIJA, BHC, LEELOOJAMAIS, DAN D in NIET.

V tem tednu se boste lahko udeležili dveh kulturnih otočkov in tekmovali v nogometu na odboj, atletskemu troboju, odbojki na mivki, kmečkih igrah, ki so letos novost, študentskemu maratonu, igri človek ne jezi se (human), ročnem nogometu in kartingu.

Če te zanima še več obišči http://www.majskeigre.com/ in se nam pridruži na Fb-ju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.