Majske igre že čez slab mesec dni

Študentje in mladi po srcu se bodo letos že 33. zapored družili in zabavali na Majskih igrah.  Največji študentski projekt v Sloveniji, ki traja kar tri tedne se bo letos odvijal od 3.-19. maja na različnih lokacijah po Ljubljani. Mnogo kulturnih, športnih in glasbenih doživetij se obeta v najlepšem študentskem mesecu maju.

 

Nemalo je projektov, katerim Študentski svet stanovalcev kot organizator ostaja zvest vsako leto znova. Med njimi so tudi njihove najbolj prepoznavne, mladim dobro znane in vedno odlično obiskane Majske igre. Prireditev, ki traja tri tedne in vsako leto privabi preko 60.000 obiskovalcev, združuje tri sklope: kulturo, šport in zabavo. Namen teh iger je študentom ponuditi mnogo kulturnih, športnih in glasbenih doživetij ter jih tako spodbuditi, da se med sabo družijo in spoznavajo ter ohranjati tradicijo.

Letošnje Majske igre se bodo odvijale od 3. – 19. maja. Študentje se bodo lahko pomerili v več kot 39 športnih panogah, se sprostili ob kulturnih večerih, kjer se bo odvilo kar 6 kulturnih otočkov z različno tematiko in se zabavali pozno v noč na 4 glasbenih dogodkih. Vse se začne z Otvoritvijo Majskih iger, 3. maja v Rožni dolini. Sledi nora zabava s Pohodom na Rožnik, nekaj dni za tem pa še Dan Mestnega Loga. Zaključek Majskih iger se s stilom zaokroži na Kardeljevi ploščadi.

»Organizacija Majskih iger predstavlja velik zalogaj. Ekipa že več mesec gara in se trudi ustvariti nepozabne tri tedne za vsakega študenta. Želimo ponuditi atraktivne športne panoge, raznolike kulturne točke in zadovoljiti vse glasbene okuse na naših 4 glavnih dogodkih. Obljubimo, da bomo letos na Majskih igrah poskrbeli še za dodatna presenečenja in noro zabavo. Pričakujte nepričakovano, saj je naš letošnji moto – Kdor ne riskira ne profitira!« je o prihajajočih Majskih igrah povedal njen perspektivni vodja, Janez Sojč.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.