METALCAMP 2012

METALCAMP, ki bo letos potekal že deveto leto, je brez dvoma postal unikatni evropski festival z neverjetno prelepo lokacijo in je tudi en prvih festivalov, ki ponujajo glasbeni program in zabavo kar cel teden! Letos bo na prekrasni lokaciji, ki je res unikatna v celotni Evropi, na Sotočju Tolminke in Soče v Tolminu potekal od 5. do 11. avgusta. Kot vsako leto boste lahko na njem videli neverjetno število metal skupin vseh žanrov, med njimi slovite Korn, Machine Head, Amon Amarth, Sabaton, At The Gates, Hatebreed, Paradise Lost, Testament, Edguy, Eluveitie, Kataklysm, Pain, Sodom, Korpiklaani, Epica, Napalm Death, Funeral in številne druge, na dveh odrih, glavnem in manjšem neposredno na sotočju! Obetajo se torej še ene nore počitnice v „peklu v raju“, ob ugodnih cenah in seveda nekaj novostih.

Gre za zelo prijazen festival z občinstvom, ki nanj pripotuje iz celega sveta v Tolmin. „Headbanger’s Holiday’s“ je credo in moto Metalcampa – ponaša se z zares prelepo, udobno in resnično edinstveno atmosfero s poletno in počitniško vibracijo.

Nahaja se na sotočju dveh gorskih rek, Tolminke in Soče, z dvema plažama. Metalcamp je prepričal svoje obiskovalce tako s tem, kot tudi s prekrasnim razgledom in dobrim dostopom do Jadranskega morja (okoli 65 km). Pot tako iz Ljubljane, kot tudi iz Avstrije in Italije, je zelo dostopna, in na vsej poti vas spremlja prekrasna narava. Zato na festival že leta prihajajo tudi cele družine, tako iz Slovenije kot tudi od drugod.

Metalcamp ponuja popolno sprostitev, kjer se lahko vsak družinski član sprosti od vsakodnevnega stresa.

Letos bo prvič na voljo tudi t. i. kamping s petimi zvezdicami za družine, ki se bo nahajal le okoli 10 minut hoje od festivalskega prizorišča. Na voljo bo tudi privatni otroški vrtec za vse bodoče metal fanatike, dobro bo poskrbljeno za sanitarije, na voljo pa bo tudi poseben bar in prehrana. Gre za zelo posebno ponudbo z ugodnimi cenami.

Zakaj ga ne gre zamuditi?

Prvi in najbolj pomemben razlog je seveda izbor skupin, ki bodo nastopale ves teden na Metalcampu. Leta 2011 smo lahko videli Slayer, Airbourne, Mastodon, Accept, Kreator, Arch Enemy, Wintersun, leta 2010 Sabaton, Immortal, Sonata Arctica, Exodus in mnoge druge. Najboljši od najboljših pridejo vsako leto na festival, in za vsakogar se najde nekaj: black metal, death metal, prog metal, modern metal, thrash metal, rock in drugo. Letos bodo nastopile skupine Korn, Machine Head, Amon Amarth, Sabaton, At The Gates, Hatebreed, Paradise Lost, Testament, Edguy, Eluveitie, Kataklysm, Pain, Sodom, Korpiklaani, Epica, Napalm Death, Funeral in številne druge.

V sodelovanju s podjetjem Maja Tolmin ponujajo tudi možnost raftinga, jadranja s padalom in še mnogo tega.

Večna: www.metalcamp.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.