MSS-jeva nagrada za diplomska dela s področja mladih 2009

Mladinski Svet Slovenije (MSS) v letu 2009 prvič razpisuje nagrado za diplomska dela s področja mladih.

Na »MSS-jevo nagrado za diplomska dela s področja mladih 2009« se lahko prijavijo vsi, ki so že ali pa še bodo v letu 2009 na katerikoli visokošolski instituciji v Sloveniji zagovarjali diplomsko delo, ki deloma ali v celoti obravnava katerokoli tematiko s področja mladih.

Z razpisano nagrado želijo:
• omogočati mladim, ki že raziskujejo področje mladine, da svoja dela in ugotovitve javno predstavijo;
• spodbuditi mlade, da raziskujejo mladinsko področje ter tako sami podajajo relevantna mnenja, spoznanja in zaključke s področja mladine;
• spodbujati profesorje, pedagoge in mladinske delavce, da pomagajo pri raziskovanju vprašanja mladih in mlade motivirajo za naloge s teh področij, ter na ta način področje mladine promovirajo kot »vredno« (akademskega) raziskovanja;
• na enem mestu (v spletni knjižnici MSS) zbrati relevantno nastajajočo literaturo/raziskave o mladini in tako okrepiti svojo teoretično bazo.

Izpolnjen prijavni obrazec skupaj z diplomskim delom na zgoščenki ali USB ključu pošljite do 20. decembra 2009 na naslov: Mladinski svet Slovenije, Erjavčeva 4, 1000 Ljubljana – s pripisom za »MSS nagrada 2009«. Prijave sprejemajo tudi preko e-pošte, in sicer na naslov prijave@mss.si; prijava je v tem primeru veljavna, ko prijavitelj prejme potrditveno sporočilo.

Na strani http://soup.si najdete več informacij o razpisu MSS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.