Multimedijska predstava vse kar ste želeli vedeti o nas pa niste nikoli vprašali

0

Vljudno vabljeni na multimedijski projekt članov Društva študentov invalidov Slovenije ter Zavoda OdtiZ  pod vodstvom igralke Maje Martine Merljak in režiserja Branka Djurića Djura. Deseta ponovitev predstave se bo zgodila v četrtek, 18. oktobra 2012 ob 19. uri  ,v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma. Predstava je mozaik realnih zgodb nastopajočih, začinjenih s samoironijo in humorjem. Kot je rekel Branko Djurić Djuro: »In zdaj nekaj popolnoma drugačnega! To bo hit!«


Na predstavo so vabljeni vsi, ki jih je strah na glas vprašati: Mar vi ljubite, seksate, jokate in preklinjate šefa? Sanjate o novih kopalkah, avtu, stanovanju? Se med gledanjem poročil ujezite? Vas motijo neurejene kolesarske steze, javni potniški promet? Kar vprašajte!
Bilo pa je leto 2008, ko so v društvu pod strokovnim vodstvom igralke Maje Martine Merljak in Branka Djurića ustvarili multimedijski projekt z naslovom ‘Vse kar ste želeli vedeti o nas, pa niste nikoli vprašali’. O glavni ideji in namenu projekta že naslov veliko pove. Je mozaik realnih zgodb nastopajočih, pri katerem sodeluje paleta največjih slovenskih umetnikov: Jernej Kuntner, Marko Mandić, Jure Ivanušič, Rok Kunaver in mnogi drugi. Do sedaj je požela veliko pohval ter bila uvrščena v spremljevalni program 43. Borštnikovega srečanja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.