Multimedijska predstava vse kar ste želeli vedeti o nas pa niste nikoli vprašali

Vljudno vabljeni na multimedijski projekt članov Društva študentov invalidov Slovenije ter Zavoda OdtiZ  pod vodstvom igralke Maje Martine Merljak in režiserja Branka Djurića Djura. Deseta ponovitev predstave se bo zgodila v četrtek, 18. oktobra 2012 ob 19. uri  ,v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma. Predstava je mozaik realnih zgodb nastopajočih, začinjenih s samoironijo in humorjem. Kot je rekel Branko Djurić Djuro: »In zdaj nekaj popolnoma drugačnega! To bo hit!«


Na predstavo so vabljeni vsi, ki jih je strah na glas vprašati: Mar vi ljubite, seksate, jokate in preklinjate šefa? Sanjate o novih kopalkah, avtu, stanovanju? Se med gledanjem poročil ujezite? Vas motijo neurejene kolesarske steze, javni potniški promet? Kar vprašajte!
Bilo pa je leto 2008, ko so v društvu pod strokovnim vodstvom igralke Maje Martine Merljak in Branka Djurića ustvarili multimedijski projekt z naslovom ‘Vse kar ste želeli vedeti o nas, pa niste nikoli vprašali’. O glavni ideji in namenu projekta že naslov veliko pove. Je mozaik realnih zgodb nastopajočih, pri katerem sodeluje paleta največjih slovenskih umetnikov: Jernej Kuntner, Marko Mandić, Jure Ivanušič, Rok Kunaver in mnogi drugi. Do sedaj je požela veliko pohval ter bila uvrščena v spremljevalni program 43. Borštnikovega srečanja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.