Na SOF-u podelili nagrado za Oglaševalsko osebnost leta

Oglaševalska osebnost je letna stanovska nagrada, ki jo podeljuje Upravni odbor Slovenske oglaševalske zbornice bodisi za izjemen dosežek, ki je v preteklem koledarskem letu zaznamoval področje oglaševanja, bodisi za kontinuiran prispevek k razvoju slovenske oglaševalske stroke v daljšem časovnem obdobju. Nagrado Oglaševalska osebnost letos prejme Matevž Medja, direktor in partner agencije Gigodesign. Nagrado bo na zaključni prireditvi s podelitvijo nagrad 23. SOF-a podelila predsednica Upravnega odbora SOZ Špela Levičnik Oblak.

 

Matevž Medja, direktor in partner družbe Gigodesign

 

Na področju oblikovanja je aktiven že več kot dve desetletji, leta 2000 pa je s partnerji ustanovil oblikovalsko agencijo Gigodesign. Kot kreativni direktor za grafično oblikovanje vodi ekipo, ki je za svoje projekte prejela številna domača in mednarodna priznanja, osebno pa je bil za svoje delo nagrajen z nagrado Prešernovega sklada.

 

Zadnje leto je zaznamoval z ustanovitvijo pospeševalnika Design Forward – projekta, ki mladim podjetjem z interdisciplinarno podporo pomaga pri razvoju in lansiranju izdelkov na trg. Gre za inovativen, celovit pristop k razvoju podjetništva in ustvarjanju dodane vrednosti, pri čemer je načrtovalska, oblikovalska in komunikacijska podpora ključna. Matevž Medja po načelu »lead by example« z lastnim zgledom ustvarja pogoje za povečevanje vrednosti podjetij in pri tem poudarja vlogo in pomen tržno-komunikacijske stroke ter jo tako postavlja na mesto, ki ji nedvomno pripada.

 

Zato za svoj izjemen in dragocen prispevek k razvoju slovenske oglaševalske in širše tržno-komunikacijske stroke Matevž Medja prejme stanovsko nagrado Oglaševalska osebnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.