Najnaprednejše pisalo za pomoč pri študiju

Pisalo, ki vaše zapiske iz zvezka prenese v digitalni svet.

Podjetje Livescribe je razvilo že tretjo generacijo pametnega pisala, ki uporabniku pomaga pri večji mobilnosti, urejenosti in organiziranosti. Smartpen serije 3 poskrbi, da vaši zapiski dejansko postanejo uporabni. Vse kar boste zapisali na papir, se vam preko Bluetooth povezave takoj pojavi na vaši pametni napravi, kjer lahko zapiske urejate, jim dodate slike, organizirate in pošiljate. Poleg tega, lahko s pomočjo zapisanega z nekaj kliki na telefonu kreirate opomnike, dogodke v koledar, si shranite številko ali pošljete e-pošto.


Posname zvok

Zapiski postanejo interaktivni, če zraven posnamete še zvok in nikoli ne boste pozabili nobenega podatka. Smartpen 3 je z vašim iPadom, iPhonom ali iPodom popolnoma sinhroniziran s pomočjo brezplačne aplikacije Livescribe+. Tako lahko posnamete zvok, pisalo pa ga bo sinhroniziralo s pisavo. To vam omogoča, da kasneje kliknete na določen del zapiskov in predvaja se vam zvok od tistega trenutka, kot ste zapisano zapisali. Le z dotikom besedila na pametni napravi se lahko sprehajate po vaših zapiskih in si predvajate le tiste odseke, ki jih želite poslušati.

Uporabnost

Pisamo zelo pomaga tako podjetnikomprofesorjemštudentom, še posebej učencem s posebnimi potrebami. Raziskave so pokazale, da lahko tako dosegajo do 45% boljše rezultate na področju izobraževanja. S ponovnim poslušanjem predavanja si lahko delamo dodatne zapiske, pridobimo motivacijo, samostojnost ter ogromno znanja.

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da na sestanku ali na predavanju niste uspeli vsega zapisati? S pametnim pisalom sedaj to ne bo več problem. Ne samo, da boste imeli lahko vse posneto, zapiski bodo od slej v elektronski obliki veliko bolj mobilni, brez težav jih lahko hitro pošljete sodelavcem, s pomočjo zapiskov kreirate dogodke v koledar, si shranite pomembne kontakte, itd. Pametno pisalo Livescribe 3 vam prinese urejenost, organiziranost in večjo produktivnost tako v poslovnem, kot tudi v izobraževalnem svetu.

Smartpen Echo

Poleg Smartpena 3, je tu tudi Livescribe Smartpen Echo, ki ima vgrajen zvočnik in mikrofon, zato ob njem ne potrebujemo pametne naprave in ga lahko uporabljamo kot popolnoma samostojni način kreiranja interaktivnih zapiskov. Ko se boste z pisalom Echo dotaknili besedila v zvezku, vam bo sam predvajal zvok. Več o pisalu si lahko preberete na TUKAJ.

Vse funkcije si preberite na www.livescribe.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.