Napolnili Študentski kampus

Včerajšnji prvi študijski dan so študenti Univerze v Ljubljani zaključili z velikim koncertom na Študentskem kampusu. Kar 5.000 študentov je do jutranjih ur žuralo skupaj z Alyo, Špelo Grošelj, Jeleno Rozgo in glasbeno skupino New Game Over.

Na brezplačnem velikem koncertu, ki je že tretje leto zapored potekal na veliki ploščadi Študentskega kampusa, so organizatorji – Študentski kampus in Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, tudi letos pozdravili večtisočglavo množico mladih, ki so želeli proslaviti uspešen vstop v novo študijsko leto. Prva je na veliki oder Študentskega kampusa stopila Alya s svojim bendom in z energičnim nastopom dodobra ogrela množico. Sledilo je presenečenje večera – nastop fantovske zasedbe New Game Over, ki so poleg dobro poznanih starih hitov zapeli tudi svojo novo uspešnico Srce bez adrese. Nekaj pred polnočjo je na oder stopila najbolj težko pričakovana gostja večera Jelena Rozga. Energijo in nepozabno vzdušje na Kampusu pa je vse do druge ure zjutraj držala Špela Grošelj, ki se je od študentov poslovila z besedami »Srečno novo študijsko leto!«

 

S programom ob začetku študijskega leta pa Kampus nadaljuje tudi v prihodnjih dneh. Že jutri se bo na veliki ploščadi odvila gledališka predstava 7ka, v izvedbi gledališke skupine Študentskega sveta stanovalcev Univerze v             Mariboru. Vstop je prost. V sredo prihodnji teden pa vse študente, ki se radi prepustijo kulinaričnim užitkom ob kozarčku dobre kapljice, na Kampusu čaka kulinarična tržnica in Vinska cesta.

 

Se vidimo na Kampusu!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.