Natečaj in PR BEAT – The closer it gets the faster they beat

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi pripravlja v oktobru mednarodni kongres, kjer bomo gostili študente različnih evropskih držav in spoznavali stroko odnosov z javnostmi. Kongres PR Beat bo potekal med 5. in 10. oktobrom 2009 v Ljubljani in na Primorskem.
Namen kongresa je približati prakso odnosov z javnostmi udeležencem s poudarkom na mednarodnem komuniciranju. Hkrati pa želijo na zabaven način pridobiti kar se da veliko znanja. V okviru kongresa bo potekal tudi natečaj.
Na festivalu Zlati boben bo letos prvič potekalo posebno tekmovanje na področju odnosov z javnostmi, kjer bo poseben del tekmovanja posvečen tudi študentom. Na natečaju lahko sodelujejo študentje iz vseh članic EU in tudi drugih držav sveta, še posebej pa vabijo k sodelovanju tudi slovenske študentke in študente. Tema letošnjega študentskega natečaja je »What is PR?«, tekmujete pa lahko z video posnetki. Vsi prispeli video posnetki bodo objavljeni tudi na spletni strani Zlatega bobna. Izmed njih pa bo žirija izbrala 10 najboljših posnetkov, ki bodo predstavljeni na festivalu. Žirija bo vnaprej izbrala posnetke, najboljšim trem bo omogočila udeležbo na festivalu Zlati boben, zmagovalec pa bo prejel enkratno nagrado. Ta bo šolnina za podiplomski študij na švicarski univerzi Lugano v vrednosti 8000 SFR.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.