Jezikovni tečaji v študijskem letu 2018/2019

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani tudi v prihajajočem študijskem letu pripravlja pestro ponudbo jezikovnih tečajev. Na voljo imaš kar 30 tujih jezikov. Če si želiš preizkusiti nekaj novega, te poleg klasičnih tečajev angleškega, francoskega, italijanskega, nemškega, španskega ter ruskega jezika čaka še kopica presenečenj.

Organizirani bodo namreč tečaji številnih evropskih jezikov, prav tako tečaj latinščine in stare grščine. Izbiraš lahko tudi med nekoliko bolj eksotičnimi tečaji arabščine, korejščine, perzijščine ter sanskrta. Celoten izbor lahko preveriš na objavljenem seznamu.

Kakovostni 60-urni tečaji se bodo izvajali na začetni, nadaljevalni ter izpopolnjevalni stopnji, zato se lahko na želeni tečaj prijaviš ne glede na raven predznanja. Vsi tečaji bodo potekali v prostorih Filozofske fakultete, vpis pa bo mogoč do petka, 19. oktobra 2018.

Več informacij o izvedbi posameznega tečaja lahko najdeš na spletni strani Filozofske fakultete pod zavihkom Jezikovni tečaji. Tam lahko dostopaš tudi do ustrezne prijavnice, ki jo na naslov fakultete dostaviš po pošti ali osebno. Tečaji so namenjeni vsem udeležencem, študentje Univerze v Ljubljani pa bodo deležni še posebnih ugodnosti, zato nikar ne zamudi te izjemne priložnosti.

Za vsa dodatna vprašanja so ti na voljo tudi na elektronskem naslovu stp@ff.uni-lj.si ali telefonski številki 01 241 10 09.

Prejšnji članekChorchyp z novim videospotom v sodelovanju z Otom Pestnerjem
Naslednji članekKaj počnemo študentje medicine na Madagaskarju? (del 1)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.