Ustvarjalni natečaj: Akademija prostovoljstva išče logotip

Si strasten prostovoljec? Mogoče pa hkrati tudi risar, oblikovalec ali na sploh ustvarjalna duša? Združi svoji dve ljubezni in oblikuj logotip Akademije prostovoljstva!

Kaj je Akademija prostovoljstva?

To je projekt, ki podpira in izobražuje prostovoljce, ki delujejo v lokalnem okolju. Organizirata ga Zavod Nefiks in Društvo Družinski in mladinski center Cerklje, ki se zavzemata za promocijo in ovrednotenje prostovoljstva kot enega od pomembnih dejavnikov pri kasnejšem zaposlovanju. V okviru projekta Akademija prostovoljstva poteka tudi projekt Slovenska šola za animatorje.

Ravno zato želijo v novem logotipu, katerega avtor boš morda prav ti, združiti kreativnost in privlačnost. Želijo si, da bi logotip prepoznavnost prostovoljstva dvignil na višji nivo.

Natečaj.
Foto: talentiran.si.

Kakšen naj bo tvoj logotip?

Vključevati mora ime »Akademija prostovoljstva« ter razpoznaven znak, ki se mora vsebinsko nanašati na bistvo projekta. Vsa dodatna navodila najdeš na spletni strani zavoda Nefiks.

Logotip bo izbran glede na vsebinska izhodišča in uporabljene simbole, prepoznavnost in uporabnost, izraženo kreativnost in originalnost ter enostavnost uporabe.

Deadline

Rok za oddajo je 10. marec 2020. Komisija bo z izbranim avtorjem sklenila pogodbo o uporabi avtorskih pravic ter avtorju podarila simbolično materialno nagrado.

Prejšnji članekNASA zaposluje nove astronavte
Naslednji članekNamesto bolnic in vrtcev gradimo šoping centre in trgovine

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.