Nevarno se bliža … RED SUMMER PARTY!

Na predpraznični 24. junij bo slovenska plesna publika prvič zaplesala na stadionu Stožice, vrhunec zabave za pričakovano 10.000-glavo množico pa bo nastop Tiësta.

Tiësto je ena največjih glasbenih ikon, ki s svojim delom navdušuje tako hollywoodske studie, kot ljubitelje velikih elektronskih spektaklov.

Zadnja leta se velikan tranca vse bolj premika proti housu in popu, s tem pa še širi krog navijačev. V Stožicah bo predstavil posebno Red Party izkušnjo – v vrhunski Red Party produkciji in unikatni rdeči scenografiji. Ob svojih največjih hitih pa bo mešal tudi skladbe z nove kompilacije Club Life II … Drugi sladkorček doslej največjega Red Partyja pa bo premierni slovenski nastop Calvina Harrisa, ta hip enega najbolj vročih glasbenikov na svetu. Škot, ki je že ogreval turneje Groove Armade, Faithless, Deadmau5a, Skrillexa in Rihanne, pridno niza klubske hite, kot so “Acceptable in the 80s”, “Ready for the Weekend”, “Flashback”, “I’m not Alone”, “Feel So Close” in “You Used To Hold Me”, ter navdušuje v sodelovanjih s pevci, kot so Rihanna (“We Found Love”), Kelis (“Bounce”), Ne-Yo (Let’s Go), Kylie Monigue (“In My Arms”) ter Dizzee Rascal (“Dance Wiv Me” in “Holiday”). S Tiëstom sta posnela skladbo “Century”, z Rihanno že predstavljata nov hit Where HaveYou Been, med čakanjem na tretji Calvinov album, uživamo v njegovih novih skladbah za Cheryl Cole (Call my Name) in Scisors Sisters (Only the Horses), sodeluje pa tudi pri novi Keshini plošči. Za primerno ogrevanje bosta tokrat poskrbela naš zadnja leta najhitreje vzpenjajoči se elektronski artist, Beltek, in veliki up najmlajše generacije didžejev, Alex Cvetkov.

 

Vstopnice po ceni 25 € so na voljo le do 10/6., potem pa bodo cene glede na povpraševanje višje.

 

Obiskovalci se bodo na RED Summer party lahko popeljali kar 50% ceneje. Popust si lahko zagotovite na ST terminalih Slovenskih Železnic s predložitvijo vstopnice za RED Summer PARTY. Več informacij na: http://www.slo-zeleznice.si

 

Organiziran prevoz iz  Maribora, Nove Gorice, Kopra, Novega mesta bo ob nakupu vstopnice omogočen tudi preko  http://www.gremonaparty.com/party/64/red-summer-party.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.