Nov mejnik stand-upa

Prica Jerković, Tin Vodopivec, Vid Valič in prijatelji so postavili nov standard na domači stand-up sceni s predstavo, za katero bodo vsi obiskovalci že pred mesecem razprodane dvorane lahko ponosno rekli: “Bili smo tam!” 

Čeprav nihče ni točno vedel, kaj ga čaka, je bilo že ob prvi napovedi vsem jasno, da bo Roast Vida Valiča eden od pomladnih stand-up in pop kulturnih vrhuncev. Že bežen pogled na razigrano občinstvo v dvorani je sporočal, da so ga resno vzeli tudi žanrski sladokusci, bodic, ki so letele z odra, pa se niso ustrašili niti odlično razpoloženi Peter Poles, Tadej Toš, Ana Klašnja, Miha Krušič, Jonas, Tim Kores, Jože Robežnik, Ranko Babić, Nejc Šmit in Vidova mama.

 

Projekt, ki ga je ducat komikov na tri leta podlage intenzivno ustvarjal od decembra, je ponudil vse, kar se pričakuje od roasta: obilje črnega humorja, prijateljskih zbadanj, črne komedije ter komentarjev naše družbe in medijske scene, publika pa se je glasno odzivala na vsak panč in predstavo spremljala z glasnimi ovacijami. 

Boštjan Gorenc – Pižama je vlogo ‘roast masterja’ opravi z odliko in verjetno ga v tej vlogi ne bo nihče prekosil še vsaj nekaj let. Svoje nepogrešljive koščke v sprevrženi festival humorja pa so dodali tudi Boris Kobal, Ivan Šarić, Lucija Ćirović, Perica Jerkovič, Jernej Celec, Gašper Bergant, Mirza Tvrtković, Sašo Stare in Andrea Andrassy.

 

Ta enkratni gledališki dogodek v CK Španski Borci v Ljubljani so sinoči pospremile vse večje medijske hiše, prireditev se je snemala tudi v TV-formatu, tako da za ogled bržkone ne boste prikrajšani tudi tisti, ki ste ostali brez vstopnic – kje in kdaj pa vam razkrijemo kmalu. Omenimo še, da je glasbo za predstavo prispeval mednarodno uveljavljeni primorski glasbeni producent JK Soul, after s penino, rakijo, pitami, čorbo in drugimi priboljški v Zlatem zobu pa se je zavleke globoko v sredino jutro. 

 

PRIHAJAJOČI STAND-UP VRHUNCI SEZONE

 

11/5 – JIMMY CARR: Gagging order @ Galusova dvorana Cankarjev dom, LJ

Razprodano! – Več na www.facebook.com/events/736095666487335/

 

21-24/8 – Tradicionalni FESTIVAL PANČ @ Ljubljanski grad, LJ

Sledite objavam na: www.festivalstandupkomedije.si

 

KMALU PA TUDI NOVA PREDSTAVA PERICE JERKOVIĆA!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.