Nova številka revije Študent

Na vseh tradicionalnih mestih po vaših fakultetah in drugod so že na voljo novi izvodi revije Študent.

Tema nove številke je prazničnemu mesecu decembru primerna: Predajmo se užtikom. V sklopu teme boste dobili še več idej o tem, kako in kje preživeti adventni čas in vrhunec – silvestrovo. Kako si pričarati posebno praznično vzdušje, kako in kje se razvajati in kaj pojesti, da nahranite gurmana v sebi, obenem pa vas ne bo strah stopiti na tehtnico po praznikih. 

Poleg glavne teme boste našli še kup zanimivih člankov o zadnjih odkritjih študentov in profesorjev naših univerz, najaktualnejši pa je gotovo uvodni članek, v katerem nam je Študentska organizacija Slovenije podrobno razložila proces sprememb na področju študentskih socialnih pravic v zadnjem letu in kako bodo te spremembe vplivale na položaj študentov v prihodnje. 

Na koncu boste poleg klasičnih rubrik našli tudi novo kolumno in recenzije filmov, veliko prostora pa smo namenili tudi zdravju, ki bo v mesecih, ki prihajajo še kako pomembna tema.

Ne spreglejte tudi nove nagradne igre, v kateri bomo poleg številnih drugih nagrad, podelili tudi novi prenosni računalnik! Sodelujete lahko na tem LINKU.

Prijeten začetek prazničnega decembra,

uredništvo revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.