N’TOKO v Gali hali 2 X!

Ponovitev promocijskega koncerta ob izidu N’Tokove tretje solistične plošče v slovenskem jeziku, imenovane »PARADA LJUBEZNI«.

Po petih letih ustvarjalnega premora ter začasni samoukinitvi, se na slovenske odre znova vrača N’TOKO. 4. novembra bo izdal svoj tretji solistični album v slovenskem jeziku, ki nosi naslov »Parada ljubezni« in v širšem pomenu govori tudi o njegovem tokratnem tematskem naboru.

V kolikor je šlo pri prvem albumu za odkrito spogledovanje z alternativnim hiphopom, pri drugi pa za neklasično bendovsko obliko hiphopa, je njegov tokratni pristop še najbolj klasičen. N’tokova največja kvaliteta so, kot vedno, izredno močna besedila, katerim večni svetovni popotnik dodaja lastna videnja globalne okolice. Svojo psihološko, družbeno-moralno perspektivo je spretno pomešal z aktualnimi globalnimi in lokalnimi fenomeni ter nekaj izzivalnimi besedili.

»Parada ljubezni« je skoraj v celoti njegovo delo, saj je za vsa besedila, vokale in podlage (razen ene), poskrbel kar N’toko sam. Več prostora je tokrat namenil počasnejšemu podajanju besedil, kar boste lahko videli tudi na njegovem uro in pol trajajočem promocijskem koncertu v treh dejanjih.

V njih bo N’toko samo za promocijski nastop nastopil v vseh svojih pojavnih oblikah, saj bo nastopil solo na beate, z bendom, pa tudi unplugged. Na odru se mu bodo pridružili nekateri glasbeni sopotniki. Po osnovnem promocijskem koncertu se bo N’toko po krajši evropski turneji, kjer predstavlja svoj internacionalni prvenec v angleškem jeziku, posnet za japonski trg, v samostojni obliki odpravil tudi po slovenskem klubovju.

Zaradi izjemnega zanimanja za N’tokov promocijski koncert ob izidu nove plošče “Parada ljubezni” in v izogib preveliki gneči so se odločili za reprizo, ki se bo zgodila v soboto, 6.11.2010 takisto v Gala hali.
Za četrtkov koncert so karte v predprodaji že skoraj pošle, na voljo je dodatnih 30 na dan koncerta.
Razlika v četrtkovem in sobotnem koncertu je ta, da v soboto v vstopnino ni vključen N’Tokov CD.
Karte za sobotni koncert lahko dobite od 21:30 dalje na blagajni, predprodaje in rezervacij ni!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.