Ob 10. obletnici SAE ponuja 20% popust na kratke tečaje

SAE Institute je vodilna svetovna inštitucija na področju izobraževanja kreativnih medijev. Programe ki jih ponuja obsegajo glasbeno produkcijo, digitalni film, 3D animacijo ter izdelavo mobilnih aplikacij, web in več.

 

Več kot 30 let SAE globalno izobražuje študente iz celega sveta in je prisoten v vec kot tridesetih državah po celem svetu, skupaj z glavnim centrom v Oxfordu, Anglija. Del tega je tudi Ljubljanski SAE, ki trenutno praznuje svojo 10. obletnico. V tem namenu ponuja tudi izjemo ugodnost za vse bodoče študente v vrednosti 20% na vse kratke tečaje.

 

Tečaji, katere popust zajema so Music Production, Ableton Live in Project studio certificirani programi, kot tudi medisjki programi Web Development, iOS App in Android App Development. Na voljo je tudi visokošolski študij glasbene produkcije (Bachelor of Arts/Science Audio Production) ki je priznan s strani Middlesex University, Anglija.

 

Prava posebnost študija na SAE je posodobljen učni načrt, ki obravnava potrebno teoretično osnovo ter daje večji poudarek na praktično in projektno delo. Na ta način študentje pridobijo delovne izkušnje med samim študijem.

 

Če te zanima več o SAE lahko naročiš njihovo brezplačno brošuro na tej povezavi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.