OBISKOVALCI NA REVOLUTIONU BODO IZKUSILI NOVO TEHNOLOGIJO BLUPROM

Organizator dogodka Dance Republic -Revolution tokrat za vse obiskovalce, ki bodo 26. aprila noreli na Gospodarskem razstavišču, pripravlja enkraten eksperiment. Medtem ko bo kar 12 didžejev na 4 odrih skupaj uprizorilo 8-urni glasbeni delovnik, bo na prizorišču v akciji tudi naprava BLUPROMTM.

MOŽGANE NA OFF, BLUETOOTH NA ON IN VSE BO NA TVOJEM MOBILNEM TELEFONU!

Da obiskovalcem ne bo treba razmišljati, kje in kdaj nastopajo izbrani DJ-ji, je organizator Dance Republic poskrbel za posebno tehnološko podporo dogodka. Na voljo bo BLUPROMTM tehnologija na osnovi Bluetooth brezžične povezave. Vse, kar morajo storiti obiskovalci, je le aktivirati Bluetooth brezžično povezavo na svojem mobilnem telefonu, preko katere jim bo organizator za nemoten žur pošiljal informacije o dogajanju na odrih, za šanki ter tudi o prihodnjih dogodkih.

Kaj se dogaja za odrom?
Za vse obiskovalce dogodka Dance Republic – Revolution bo naprava BLUPROMTM delovala brezplačno. V dometu razdalje do 100 metrov, bo naprava na mobilne telefone obiskovalcev preko Bluetooth brezžične povezave pošiljala sporočila, ki bodo vsebovala informacije o aktualnem dogajanju na odrih … in za točilnimi pulti. Vsebina bo pestra, prva testna sporočila pa bodo predvsem v obliki tekstov in slik.

Kako dobim informacije na svoj mobilni telefon?
Aktivirajte Bluetooth brezžično povezavo na svojem mobilnem telefonu, potrdite sporočilo o povezavi z BLUPROMTM napravo in v nekaj sekundah boste prejeli aktualno info vsebino … In se vrnite po še več informacij. Vse kar je potrebno je, da pustite aktivirano Bluetooth brezžično povezavo in vsake toliko časa pogledate na svoj mobilni telefon. Če ne boste prejeli ali videli vsebin … Kupite nov telefon! Šalo na stran – BLUPROMTM se nenehoma razvija in, če ne danes, boste lahko deležni nove izkušnje že na naslednjem Dance Republic dogodku.

ZVEZDE VEČERA ŽE V POLNI PRIPRAVLJENOSTI

ABOVE & BEYOND, ki bodo nastopili na odru Land of Mistery, so trenutno zelo zaposleni s svojimi nastopi, hkrati pa so ustvarili novo kompilacijo, ki je nastala za legendarni Armani Exchange. V Ljubljani se lahko torej pripravimo na hipnotične trance melodije s seksi vokalnimi linijami.

Tudi DJ AXWELL se letos ni odpovedal nastopu na zimski konferenci v Miamiju (WMC 2010), kjer je predstavil novi single Nothing But Love For You. Diši po hitu letošnjega poletja, ki uradno še ni izdan, slišali pa ga bomo tudi v Ljubljani.

Vročekrvni Brazilec DJ MURPHY, ki že pozna naš Portorož, bo v Ljubljani razvajal vse željne pravega tehna. Temperaturo pa bodo do vrelišča dvigali tudi slovenski mojstri elektronske glasbe: DJ Elyksir, DJ Crocy, DJ Angel Anx, DJ Dean Deen, DJ Reaky, DJ Gumja, DJ Lexis, DJ Blasch in Tempterzz.

REVOLUCIJA NA FACEBOOKU – VSI GOVORIJO O DOGODKU

Številke na socialni mreži Facebook govorijo same zase:

– DanceRepublic.si fan page je v samo 60-ih dneh dosegla številko 11. 000
– Dogodek Dance Republic – Revolution je dosegel zavidljivih 4.000 potrjenih obiskovalcev
– DanceRepublic.si fan page ima tedensko tudi do 1.000 interakcij oboževalcev
– Na zidu Dance Republic – Revolution je neverjetnih 500+ objav

Dance Republic – Revolution se tako po svoji razsežnosti težko primerja tudi z dogodkom TIËSTO 09.

CENA VSTOPNIC V PREDPRODAJI

20 € (začetna cena vstopnice za omejeno količino),
25 € (cena vstopnice po razprodani prvi kvoti),
50 € (cena VIP vstopnice).

Prodajna mesta:
Supra Travel, Slovenska cesta 6, Ljubljana
LePlac, Rimska cesta 35, Šempeter v Savinjski dolini
Eventim, Petrol, Big Bang in ostala Eventimova prodajna mesta

V primeru nakupa vstopnice preko sistema EVENTIM je potrebno prišteti njihovo provizijo. Tako znaša cena prve kvote preko sistema Eventim 22€, cena druge kvote pa je 27 €.

Cena NA DAN DOGODKA:
29€ (v primeru razprodaje dogodka v predprodaji, vstopnice na dan dogodka ne bo mogoče kupiti).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.