Oblak podjetniških priložnosti

Oblak podjetniških priložnosti je projekt, ki mladim omogoča spodbujanja inovativnosti in podjetništva med mladimi. Zavod Antona Martina Slomška je skozi odlično delo z mladimi in uvajanjem sodobnih tehnologij v izobraževalni proces izgradil odlično kompetenco in prepoznavne programe dela z mladimi. Prav slednje prednosti nameravajo s sodelovanjem s Tovarno podjemov, podjetniškim inkubatorjem Univerze v Mariboru, ki deluje v okrilju RAZ:UM-a Univerze v Maribor ter Akademskim katoliškim združenjem AMOS, še nadgraditi s ciljem, da se že podprtim mladim podjetniškim ekipam, ki so se podale na pot podjetništva in izkoristile globalne podjetniške priložnosti, pridružijo še nove.

Vsem brihtnim glavcam letos ponujajo tri glavne kategorije, izmed katerih bo na koncu izbran slovenski zmagovalec: kategorija “GAMES”, kategorija “INNOVATION” in kategorija “WORLD CITIZENSHIP”.

Slovenski zmagovalec, ki se bo neposredno uvrstil na svetovni finel, bo izbran izmed vseh sodelujočih v zgornjih kategorijah.  Za sodelovanje v slovenskem izboru je potrebno do 10. februarja vašo idejo in ekipo prijavit v spletnem obrazcu na imaginecup.si.  18. februarja bodo razglasili slovenske finaliste, ki se bodo aprila predstavili strokovni komisiji, ki bo izbirala zmagovalca. Zmagovalna ekipa se bo na stroške organizatorja med 8. in 12. julijem udeležila svetovnega finala v St. Petersburg.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.