Obvladaj izzive. Vpiši magistrski študij na FDV.

Ob zaključku dodiplomskega študija je čas za nove izzive. Le nadgrajevanje znanja vas bo, tudi v času krize, ohranjalo konkurenčne na globalnem trgu, katerega del ste. In le znanje vam bo pomagalo obvladati vse izzive, ki vas v življenju čakajo.

To je sporočilo Fakultete za družbene vede, ki je za študijsko leto 2013/2014 razpisala 19 magistrskih programov druge stopnje: Diplomacija, Družboslovna informatika, Etnične študije, Evropske študije, Komunikologija, Kulturologija – kulturne in religijske študije, Mediji in pravo, Mednarodni odnosi, Novinarske študije, Obramboslovje, Odnosi z javnostmi, Politologija – analiza politik in javna uprava, Politologija – politična teorija, Razvojne študije, Sociologija, Sociologija – upravljanje organizacij, človeških virov in znanja, Strateško tržno komuniciranje, Svetovne študije in Varnostne študije.

FDV ponuja raznovrstne dodiplomske, magistrske in doktorske programe. Skrbi za razvoj komunikologije, kulturologije, politologije in sociologije. Fakulteta omogoča mednarodne izmenjave, predvsem pa sodoben študij, ki zagotavlja širok nabor aplikativnih znanj in celovito razumevanje družbenega življenja.

 

Več informacij o študiju na drugi stopnji najdete na SPLETNI STRANI FDV.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.