Odkrito ti povem – na PR teatru!

Člani Študentske sekcije PRSS smo po že dveh uspešno izpeljanih študentskih konferencah o odnosih z javnostmi, imenovanih PR teater, pripravljeni na novo – tokrat še večjo, še boljšo in bolj odkrito!

Vse večja prepoznavnost in priljubljenost študentske konference nas je spodbudila k želji po organiziranju PR teatra, ki bi s svojimi predavanji in z delavnicami presegel pričakovanja tudi najbolj vedoželjnih študentov. Zato smo se letos osredotočili predvsem na cilj, da vam ponudimo resničen, iskren in brezkompromisen vpogled v delovanje PR stroke, kar odraža tudi naš slogan „Odkrito ti povem“.

V torek, 20. novembra, bo v Veliki dvorani na Fakulteti za družbene vede med 8.30 in 17.00 potekalo kar osem predavanj, dve delavnici in okrogla miza. Predavatelji letošnjega PR teatra so bili sicer do nedavnega še skriti pred širnim občinstvom, počasi pa vam jih razkrivamo na spletni strani www.pr-teater.si! Tukaj najdete tudi več informacij o dogodku, prav tako pa nas lahko spremljate na Facebooku (PR teater) ter na Twitter omrežju (@PRteater).

Anastazija Marguč

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.