Odštekana zabava

Največja potovalna agencija za mlade, Colleigum Mondial Travel je tudi letos  v mesecu septembru pripravila nepozaben absolventski izlet. Letos so na grški otok Zakintos odpeljali več tisoč absolventov, ki so se predajali morju, soncu in odlični zabavi, za katero so poskrbele ne pogrešljive glasbene zvezde.

 

Najbolj vroče tematske zabave, so poskrbele za vsakodnevno dogajanje in dišale po razvratu.

Cirkus, Crazy for life, kjer so se absolventje oblečeni v oranžne majice predali najbolj sexy zabavi. Toga party je ena najbolj zanimivih zabav, ki prinese kopico smeha in dobre volje ali Prva pomoč party, kjer si absolventi preoblečeni v paciente napišejo sporočilca, ki bodo na majčkah ostala za vedno in jih spomnila na nepozabne trenutke absolventa. Dogajanje absolventa poteka pod okriljem kvalificirane posadke za zabavo-Collegium animacijskega teama, ki skrbi za 25 urno dogajanje.

 

Sicer pa so se na absolventu zabavali tudi nekateri znani Slovenci, med njimi slovenski radijska voditelja Tomaž Čop, poznan kot Gverilec Birko in Jean Frbežar, lastnik agencije Collegium in nekdanji politik Dominik S. Černjak, novinar Domen Mavric, DJ Umek, Dj Mike Vale, zasedba Kingston in Manbo Kings ter mnogi drugi. Sicer pa so na prekrasnem otoku Cameo imeli tudi pravi fotoshooting za naslovnico FHM z blagovno znamko ELFS!

 

Več o aktualnem dogajanju najdete na www.collegium.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.