Pestro dogajanje v KMŠ!

V Klubu KMŠ v Ljubljani v mesecu novembru pripravljajo kopico raznolikih študentskih zabav za vse okuse, niso pa pozabili tudi na kulturne in izobraževalne dejavnosti, s katerimi si lahko študenti koristno zapolnijo svoj prosti čas.

Klub obratuje vsak dan, od ponedeljka do sobote in ne ponuja le večerne zabave, pač pa tudi dnevne aktivnosti. Že od 8:00 dalje se lahko študenti na poti na predavanja ustavijo na ekstra veliki študentski kavi, pregledajo aktualne dnevne časopise in uporabljajo brezplačno Wi-Fi povezavo.

Dvakrat mesečno v klubu organizirajo poker turnir, naslednji bo na sporedu v ponedeljek, 19. 11. V novembru bodo organizirali tudi brezplačni tečaj salse za študente, in sicer 12. 11.

Enkrat mesečno se v Klubu KMŠ odvija tudi koncert slovenske zasedbe. Po Rock Partyzanih v oktobru, v četrtek, 8. 11. sledi koncert Rok’n’Benda.

V nadaljevanju še nekaj ključnih poudarkov novembrskega programa v Klubu KMŠ.

13. 11. Študentski žur in slovenski večer s Šundr Bandom

14. 11. Fuzl Party

15. 11. Stand-up z Matjažem Javšnikom in XXL DJs z gostujočimi DJ-i

21. 11. Kiki-Riki žur

24. 11. XXL KMŠ Clubbing z gostujočimi DJ-i

27. 11. Oldies Goldies

28. 11. Balon Party

29. 11. Veseloigra Hlebček guspe Lize Šentjakobskega gledališča

Več informacij o programu najdete na http://www.klubkms.si/napovednik.

Na vse dogodke v organizaciji Kluba KMŠ je vstopnina le simboličnih 1,5 €, redni obiskovalci pa si lahko priskrbijo letno izkaznico že za 10 €. Za čim manjšo luknjo v študentskih žepih pa so poskrbeli tudi s cenami pijače, ki so nižje kot pri konkurenci.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.