Podjetno v svet podjetništva 2013

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije objavlja javni poziv za vključitev v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2013.

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije je objavila javni poziv za vključitev v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2013.

Namen je spodbujanje mladih k podjetništvu, prav tako pa zmanjšati brezposelnost med mladimi. Cilj le tega je, da bi se mladi ob koncu operacije samozaposlili, zaposlili v lastnem podjetju ali zaposlili pri drugem delodajalcu.  Cilj projekta je tudi nameniti podporo v obliki usposabljanja in mentorstva. 

V projekt se lahko prijavite do 25. 01. 2013 in sicer vsi, ki imate VI., VII. ali višjo stopnjo izobrazbe, ne glede na šolski oziroma študijski program ali vrsto študija. Imate stalno prebivališče v Ljubljanski urbani regiji in ste stari manj kot 35 let in prijavljeni na Zavodu RS za zaposlovanje.

Operacija se bo v Ljubljanski urbani regiji izvajala v Tehnološkem parku Ljubljana. Udeleženci programa bodo redno zaposleni za čas petih mesecev. V tem času bodo na podlagi identificiranih idej individualno ali v skupinah razvijali podjetnike ideje s ciljem samozaposlitve, zaposlitve v lastnem podjetju ali zaposlitve pri drugih delodajalcih. Pripravili bodo poslovni načrt bodočega podjetja oziroma druge pravne oblike, njihova uspešnost pa se bo spremljala v obdobju enega leta po zaključku usposabljanja. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.