Poišči notranjo moč za premagovanje ovir

Še nekaj dni nas loči do dogodka Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija, ki bo potekal v četrtek, 23. februarja 2017, ob 19. uri v SiTi Teatru. V nadaljevanju Zavod Ypsilon in Lidl Slovenija razkrivata še zadnje podrobnosti dogodka.

Kako nam pravo mišljenje lahko pomaga na poti do uspeha, boste izvedeli na prihajajočem dogodku, kjer se bodo zvrstili govorniki iz različnih področij. Miha Mazzinija smo povabili, da bi razkril skrivnosti razmišljanja s svojo glavo, Primož Jeralič bo z nami delil zgodbo o športnem premagovanju ovir, Miha Kačič pa bo govoril o svoji izkušnji s filmom in projektom iskanja življenjske sreče.

Zavodu Ypsilon se je pridružil Lidl Slovenija, saj si delita vrednoto ustvarjanja lepše prihodnosti za vse. Vizija Zavoda Ypsilon je predajati pozitivno sporočilo mladim, ki se vzpenjajo proti vrhu, Lidl Slovenija pa podpira podobna prizadevanja pri svojih zaposlenih in v širši skupnosti s projektom »Ustvarimo boljši svet«.

Tomaž Humar ml. rosno mlad sega k rekordom

Tomažev načrt, da se dan po opravljeni maturi na lastno pest odpravi na 40.075 kilometrov dolgo pot s kolesom (http://www.tomazhumarbike.com), je sam po sebi vreden občudovanja. A Tomaž, ki mu je njegov oče alpinist predal vse potrebne življenjske nauke za takšen podvig, ni ostal le pri praznih obljubah. Kljub oviram, ki so ga čakale že med samimi pripravami, je premagal samega sebe in dosegel zastavljene cilje.

Njegovo razmišljanje o ovirah, ki so ga čakale na poti, kaže na izjemno zrelost tega mladeniča: “Najlažje bi bilo reči, da mi ni usojeno, in se smiliti samemu sebi ter vse življenje s prstom kazati na nekaj ali nekoga kot razlog za osebni neuspeh. Sam sem to dojel kot preizkus, kako močno si tega želim. Očitno dovolj!” Svoje razmišljanje bo delil z nami tudi na dogodku.

Tomaž Kavčič o ustvarjanju za ljudi

Lidl Slovenija je omogočil, da na dogodku Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovnija spregovori kuharski virtuoz Tomaž Kavčič. Njegove recepte že lahko preizkušate doma (http://www.lidl.si/sl/tomaz-knjiga.htm), nas pa bo zanimal njegov odnos do uspeha in do ovir, ki prežijo na vsakogar med nami. Ne glede na to, kakšno je naše ozadje, se moramo znati spopasti z okolico in njenimi pričakovanji!

Zanimalo nas bo ozadje ustvarjalnega postopka, ki omogoča Tomažu, da je vsak dan boljši tako zasebno kot profesionalno. Spoznali bomo Tomaževo razmišljanje in se prepričali, da lahko tudi pri sebi okrepimo značajske lastnosti, ki nam bodo koristile za uspešno življenje. Tomaž nam bo z nasvetom, naj se vedno potrudimo po svojih najboljših močeh ter z ljubeznijo ustvarjamo za soljudi, razkril nekaj malih skrivnosti velikih mojstrov.

Pogostitev pripravlja Zavod Pod strehco

Zavod Pod strehco bo zaokrožil celotno zgodbo dogodka s svojim edinstvenim poslanstvom socialnega podjetništva. S svojim humanitarnim delovanjem že od leta 2013 skrbijo za socialno ogrožene družine in posameznike, poleg zagotavljanja toplih obrokov pa v poletnih mesecih ponujajo tudi varstvo in delavnice za otroke. Na Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija bo za sestavine poskrbel Lidl Slovenija, za pripravo in postrežbo hrane pa Zavod Pod strehco. Z dogodkom želimo zagotoviti večjo prepoznavnost družbeno koristnega prizadevanja in podpreti poslanstvo Zavoda Pod strehco.

Vstopnice za Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovnija so že pošle. Vsi navdušenci, ki zasledujete svoje sanje, spremljajte naša družbena omrežja, kjer vam bomo v zadnjih minutah ponudili nekaj dodatnih mest. Vsem, ki ste že rezervirali svoje vstopnice, se zahvaljujemo za zaupanje in se veselimo druženja z vami!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.