Pozdrav novemu letu 2015: Schluss@Kurzschluss 2014

Kurzschluss je v mesecu dni dokazal, da je zagotovo najbolj vroča točka nočnega dogajanja v Sloveniji. V letošnji sezoni priljubljeni pop up klub obiskalo že več kot 15.000 zabave željnih, ki so se vsakič znova zabavali do zgodnjega jutra. Po številnih razprodanih večerih in odličnih koncertih v družbi priznanih tujih in domačih glasbenikov se kratko, a sladko, utripanje priljubljene puščice poslavlja. A slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu Schluss@Kurzschluss obljublja vrhunec vseh zabav. Ne čudite se, če boste v novo leto skočili v objemu račke, na poti srečali mušnico, pijačo pa vam bo postregel postaven mornar. Bodite del norega praznovanja in si drznite iti do konca.

Vsega dobrega je enkrat konec in tako svoja vrata zapira tudi priljubljeni Kurzschluss. Letošnja sezona je bila žanrsko pestra in festivalski program pop up kluba kluba je v prestolnico pripeljal najbolj zveneča imena domačih in tujih glasbenikov. Po enajstih izjemnih večerih lahko pričakujemo, da bo zadnja v nizu zabav postregla z vrhuncem.

Novoletni večer bo postregel z vrhuncev dosedanjih zabav pop up kluba Kurzschluss.

 

Mornarji, račke in mušnice

Na zadnjem poslovilnem žuru se bo v novo leto zaplesalo brez omejitev in brez zavor. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko v trendi neon tonih, obiskovalci pa se naj pripravijo na številna nora presenečenja. Ne čudite se, če boste v novo leto skočili v objemu račke, na poti srečali mušnico, pijačo pa vam bo postregel postaven mornar.

Na večeru bo tako dovoljeno vse, brez omejitev, saj organizatorji ponujajo tudi možnost all you can drink” za nenasitne, s posebnim VIP doživetjem za 80 evrov. Vstopnice po pred prodajni ceni 15 evrov že pohajajo, na dan dogodka bo cena 20 evrov. Več informacij na www.kurzschlus.si in prodajnih mestih Eventim.

House ritmi do jutra

Slušne receptorje bodo z največjimi hiti v elektronski preobleki in house ritmih mešali domači didžeji, katerim se bo pridružila tudi simpatična pevka Maya. Dogajanje bodo v dih jemajoči show nadgradili artisti iz Teatra Ponorelii, svoje vragolije pa bodo pokazali tudi barmani s številnimi šovi atraktivnega mešanja pijač. Dvig temperature še pred polnočjo zagotovljen, zato pridite v klub pravočasno, da ne ostanete pred vrati.

Teater Ponorelii so navdušili že na otvoritvenem večeru, za najdaljšo noč v letu pa pripravljajo prav posebne nastope.

Preživite zapiranje pop up kluba divje, na glavo, sproščeno, kakovostno in suvereno zakorakajte v 2015. Izkoristite še zadnji dogodek najbolj vroče točke letošnjega veselega decembra. Kdo ve kdaj bodo neon puščice nakazale nov kratki stik?

Kurzschluss bo za konec postregel z najbolj noro zabavo sezone.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.