Pozdrav študentom s Škisovo tržnico Maribor!

Letošnja že četrta Škisova tržnica Maribor se seli na novo lokacijo, in sicer na pomožno igrišče Železničar pri Dvorani Tabor. Tokrat je Zveza ŠKIS združila moči s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru in za mlade pripravila prireditev, imenovano Pozdrav študentom.

Dnevno dogajanje med 12. in 18. uro bo športno, animacijsko in zabavno obarvano – Škisova tržnica Maribor bo tradicionalno na ogled ponudila stojnice študentskih klubov celotne Slovenije, ki se bodo predstavili s svojo kulturo in kulinariko. Dogajanje bodo še dodatno popestrile številne igre – gladiator, bungee trampolin, simulator surfanja, ameriški nogomet, zorbing nogomet, paintball, igre brez meja … ter zabava z DJ-em!

Zvečer pa se dogajanje preseli na ŠTUK, kjer bodo v okviru Velike otvoritvene zabave navduševali Bajaga i Instruktori! Stari mački, dobro poznani srbski band, bo z rock in s pop rock uspešnicami kot so Plavi safir, Tišina, Muzika na struju, Lepa Janja ribareva kći, Zastave … gotovo prinesli nekaj yugo nostalgije, predvsem pa poskrbeli za odlično koncertno vzdušje! Publiko bo še prej ogrela mlada in perspektivna skupina Can of Bees. Vstopnina: študentje do 23.00 konzumacija 2 EUR (na šanku boste prejeli pijačo), po 23.00 vstopnina 2 EUR, ostali 4 EUR.

 

Na relaciji Tabor – Štuk bo cel dan organiziran brezplačen avtobusni prevoz (avtobus bo stal na vseh postajah v smeri Štuk – Tabor, medtem ko na poti Tabor – Štuk ne bo pobiral na vmesnih postajah)!

 

Več na www.skisova-trznica.si!

 

Čagaj z nasmehom! Se vidimo 1. oktobra v Mariboru!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.