Pred nami sta še dva udarna petka v klubu Cirkus

Naslednja dva petka – 21. in 28. marec – bo v ljubljanskem Cirkusu na sporedu priprava na poletne festivale z najbolj vročimi elektronskimi mojstri, praznovanje žlahtnega rojstnega dneva, izbran pa bo tudi srečnež, ki bo šel na brezplačni “študijski” obisk Ibize.

14. marca sta nastopila SICK INDIVIDUALS – eden najbolj vročih mladih tandemov na elektronski sceni. 

Slovenijo sta tako prvič obiskala vroča Axwellova varovanca, ki razsajata po lestvicah s hitom “I Am” (http://www.youtube.com/watch?v=K21thvOCSds). Dogodek sodi v serijo B Future Finest, v kateri klub Cirkus, agencija Supra Travel in kolektiv EGE predstavljajo najbolj vroče novince na EDM / house sceni, ki že in še bodo kraljevali na velikih svetovnih festivalih. Sick Individuals sta že vpeta v spektakle Sensation White, poleti bosta nastopila tudi v glavni areni Dance Valleya.

21. marca je na sporedu zabava ULTRA COUNTDOWN with DJs FROM MARS, torej ogrevanje za največji elektronski spektakel v regiji.

Gre za edini uradni ogrevalni žur za največji regionalni elektronski spektakel poletja v Sloveniji z enim najbolj priljubljenih elektronskih tandemov na planetu. Žur na katerem boste lahko ujeli tudi kakšno bezplačno vstopnico za festival Ultra Europe, na katerem bodo nastopili tudi David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Afrojack, Carl Cox, Nicky Romero, Martin Garrix in drugi največji mojstri elektronske glasbe. Organizatorja dogodka sta klub Cirkus in agencija Collegium Mondial Travel, partner festivala Ultra Europe. (http://www.youtube.com/watch?v=xM16nr7VJ0Q)

28. marca pa se bo praznoval 7. ROJSTNI DAN TASTEFUL EVENTS. Na tej zabavi bodo organizatorji izbrali srečneža, ki ga bodo poslali na nepozabni žurerski obisk Ibize.

Tasteful events je organizacija, ki se je proslavila tudi s festivali Electronic Carnival in praznuje 7. rojstni dan na dostojen način – z izborom najboljših slovenskih didžejev: Vanillaz, Tim Urbanya, Damir Hoffman, Brlee, Alexserra, Alex Ranerro … Organizatorja prireditve, kolektiv TastefulEvents in klub Cirkus, bosta enega od obiskovalcev ob tem žlahtnem jubileju kot rečeno poslala na raziskovanje najbolj žurerskega otoka na svetu – Ibize!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.