Predavanja na prostem

Študenti in ostali zainteresirani bodo lahko med 4. in 6. majem prisluhnili Drago Kosu, Zoranu Jankoviću, dr. Iztoku Podbregarju, dr. Andreju Fištravcu, dr. Maksu Tajnikarju, in dr. Andreju Rebolju. Vstop je prost.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru, po zgledu različnih evropskih Univerz ter v duhu univerzitetnega mesta Maribor, organizira med 4. in 6. majem 2010 Predavanja na prostem. »Širši javnosti bomo predstavili delo naših akademikov in strokovnjakov iz različnih področij dela, in jim tako podali možnost, da se udeležijo procesa izobraževanja. Na ta način bomo izpostavili tudi javno dostopnost visokega šolstva, študentom pa hkrati ponudili zanimivejša in drugačna predavanja ter možnost udeležbe na predavanju njim zanimivih predavateljev, ki jih ne morejo poslušati vsak dan« je povedal vodja projekta Tine Janežič.

Predavanja bodo potekala več dni, na treh različnih lokacijah. Prvi dan, v torek 4. maja, bodo pri Stari trti na Lentu gostili Draga Kosa in Iztoka Podbregarja, v sredo 5. maja, na Slomškovem trgu, dr. Andreja Fištravca in dr. Maksa Tajnikarja, v četrtek 6. maja, pa bodo v atriju Štuk gostili Zorana Jankovića in dr. Danijela Rebolja. Predavanja bodo vse tri dni potekala ob 16. in 18. uri. Vstop je prost. V primeru slabega vremena, se bodo predavanja izvedla v dvorani Štuk.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.