Prihaja BRUC 2012!

Informativne dejavnosti , ki jih ŠOU v Ljubljani izvaja na začetku študijskega leta, bo simbolično in na neformalen način zaokrožilo največje slovensko brucovanje BRUC 2012, ki bo v sredo, 17. 10. 2012, od 20.45 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Klemen Kristan, minister za obštudijske dejavnosti ŠOU v Ljubljani: »Bruc je že tradicionalno eden izmed tistih  dogodkov manj formalne narave, ki za študente prvih letnikov pomenijo predvsem obeležitev začetka študija kot novega življenjskega obdobja. Dogodek namreč s svojimi dejavnostmi, kot so slavnostna zaprisega brucev, športne in zabavne igre, koncert, druženje, predstavlja predvsem simboličen vstop v študentsko življenje. V ŠOU v Ljubljani na tak način na začetku študijskega leta že več kot desetletje izrekamo dobrodošlico vsem brucem, pa tudi njihovim starejšim kolegom.«

 

Glasbeni program Bruca 2012 bo tokrat potekal na treh odrih:   

  1. 1.           Glavni oder (dvorana Kocka): Zmagovalec natečaja Bruc 2012*, Inmate
    EMKEJ + Mito, Mrigo & Ghet, April, Zaklonišče prepeva, Zmelkoow, Big foot mama.
  2. 2.           Elektronski oder (dvorana Kupola): Chris C, Mike Schneider, Urban Jeram, Jaz Von D, Markus Schulz.
  3. 3.           Collegiumova hala pregrešnosti (Steklena dvorana): Oldies goldies with DJ Sylvain (all night).

* Zmagovalec natečaja Bruc 2012 bo znan v petek, 5. 10. 2012. Izbor bo potekal v Orto baru. Več o tem na Facebook strani Bruca 2012.


Obvezna slavnostna zaprisega za bruce na Brucu 2012 bo okoli polnoči na glavnem odru. Bruci in ostali študentje se bodo lahko preizkusili tudi v različnih športnih in zabavnih igrah, ki sodijo na vsako pravo brucovanje. Prav tako bo na prizorišču info točka, kjer bodo lahko bruci dobili koristne informacije, ki jim bodo v pomoč pri nadaljnji študijski poti.

 

Vstopnice za Bruca 2012 so že v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Cena vstopnice v predprodaji je 7 evrov. Več informacij o dogodku najdete na  Facebook strani Bruca 2012.

 

Skrita koda: 5AlZa

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.