Prihaja največje brucovanje v Sloveniji: BRUC 2013!

Po krompirjevih, nočno-čarovniških, protestantskih in drugih praznikih bo v sredo, 6.11., na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani na sporedu največje brucovanje v Sloveniji pod nazivom BRUC 2013 zopet pod dvema odroma – enim elektronskim in drugim za rock navdušence.

Vpisi na fakse so torej zaključeni, predavanja so se začela, brucke baje brstijo kot še nikoli doslej … skratka, res je skrajni čas za tradicionalno največje vseslovensko brucovanje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. BRUC 2013 prinaša dober ducat prekaljenih glasbenih mojstrov, ki vas bodo zabavali v dveh arenah. Glavni oder bo rezerviran za rock, pop, in urbane rime, medtem ko bodo na manjšem kraljevali elektronski ritmi. Na glavnem odru bodo letos nastopili BIG FOOT MAMA, DAN D, TRKAJ, PERO LOVŠIN, DA PHENOMENA in MUFF, za iskrenje petk in seksi pozibavanje bokov v plesni areni pa bodo poskrbeli GRAMOPHONEDZIE, SHARKASTIQUE TUNES aka SHARK, JAKA & SYLVAIN, ANGEL ANX, ALEX CVETKOV in DANIEL GREENX.

 

Usodni dan je torej sreda 6. novembra, zabave se začne ob 20.30. Organizator obljublja študentom prijazne cene pijač in žur, o katerem se bo govorilo vsaj do prvega izpitnega roka. Vstopnice lahko kupite na vseh Eventimovih in Petrolovih prodajnih mestih, v UFO baru v Rožni dolini in pri pooblaščenih prodajalcih na fakultetah.


Vse o Brucu 2013 izveste tudi na Facebook-u na:

http://www.facebook.com/bruc.si

http://www.facebook.com/events/638531589520555/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.