Primorci z novim vodstvom

Študentski zbor Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) je na svoji konstitutivni in 1. redni seji, ki sta potekali danes, v ponedeljek, 26. oktobra 2015, izmed svojih članov izvolil Sandro Verdev za predsednico Študentskega zbora ŠOUP. Na redni seji so študentski poslanci za predsednika ŠOUP izvolili Seita Demirija ter mu podelili mandat za sestavo študentskega predsedstva ŠOUP.

Sandra Verdev, študentka Univerze na Primorskem Fakultete za vede o zdravju je na seji predstavila svojo vizijo za mandatno obdobje 2015 – 2017: “Študentski zbor je vez med študenti UP in študentskim predsedstvom ŠOUP, ki organizira in izvaja aktivnosti s področja obštudijskih dejavnosti. Naš cilj je nadaljevati zgodbo iz prejšnjega mandata, in sicer organizacijo še bolj umestiti v lokalno okolje ter izvajati kakovostne obštudijske vsebine za študente Univerze na Primorskem.”


Študentski zbor ŠOUP je na 1. redni seji soglasno izvolil tudi novega starega predsednika ŠOUP, Seita Demirija, ter mu podelil mandat za sestavo študentskega predsedstva.

Seit Demiri, študent Univerze na Primorskem Fakultete za management, prihaja iz Izole in je že vrsto let aktiven na področju študentskega organiziranja, izvajanja obštudijskih aktivnosti za študente ter zagotavljanja pravic, ki izhajajo iz statusa študenta. Že v prejšnjem mandatu je na ŠOUP zasedal mesto predsednika ŠOUP: “Poslancem se zahvaljujem za izkazano zaupanje. V veselje mi bo, da nadaljujem začeto delo na vseh področjih, ki so pomembna za študente.”

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.