Prvi klik na ona-on.com pripeljal do poroke

Usodni da sta Romana in Marko dahnila ob Ribniku pri Lisjaku in tako zaključila lanski natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Par je odličen vtis na svojih 80 svatov pustil že ob prihodu s kočijo, ženin in nevesta, ki je svojo sanjsko obleko našla v poročnem salonu White Couture, za njen celoten izgled pa so poskrbeli še v frizerskem salonu Shine in pri vizažistki Maji Ašič, pa sta bila vidno zadovoljna. Po usodnem da sta si nataknila poročna prstana iz Zlatarnice in uživala v odlični kulinariki iz gostinstva Lisjak.

Še iščete svojo ljubezen? Dobimo se na ona-on!
> Samski? Izkoristite brezplačni preizkus ona-on!
> Imate samske prijatelje? Podarite jim ljubezen!

Poročna zabava se je nadaljevala v Lisjakovem logu, kjer so okrogle mize so krasile dekoracije iz floristike Happy Day in številke miz iz Kaligrafije s Katarino. Mladoporočenca sta nas očarala s prvim plesom, njuno koreografijo so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Žur se je razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob nekoliko bolj rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko.

Sledila je kulinarična kraljica večera – poročna torta iz Kavarne Pri Nejcu. Torta je navdušila zaradi okusa, še bolj pa zaradi izgleda. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo.

Za organizacijo Romaninega in Markovega popolnega poročne dne je poskrbela Petra Starbek iz Storija inženiring, njun dan pa sta zabeležila fotografinja iz K.Marcella Photography in videografer Jean Kanoyev. Preberite, kako so potekale priprave na Sanjsko ona-on poroko.

Sta ona-on par? Zaključuje se nagradni natečaj Najina Zgodba 2017!

Sta eden izmed tisočih parov, ki so se spoznali na ona on in si želita sanjske poroke ali pa drugih bogatih nagrad? Samo še do konca meseca maja imata čas, da se s svojo zgodbo prijavita na natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com!  Le pogumno, splača se!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.