PRVI TEDEN MAJSKIH IGER JE ZA NAMI, KAJ VSE VAS ČAKA DRUGI TEDEN

Ljubitelji zabav in glasbe imajo ta teden najraje, saj se bosta odvila kar dva velika zabavna dogodka. V torek, 15. 5., se bo dogajalo na jasi Rožnika že čez dan. Ob 13.00 se bo začelo najbolj znano tekmovanje med domovi – igre brez meja. Po končanih igrah se bo začela nora zabava. Pol ure pred začetkom, ob 17.30, je organiziran skupni pohod na Rožnik, za vse tiste, ki se ne bodo udeležili popoldanskih iger. Hoja v hrib pa ne bo odveč, saj je letos program na Rožniku izredno kakovosten in pester. Nastopili bodo: ION, MOONLIGHTSKY, EVIL EVE, S.A.R.S. in SIDDHARTA. Kot vedno pa vas zgoraj čaka brezplačna porcija vola!

Naslednji koncertni del bo že v četrtek, 17. 5., v Mestnem logu. Dan mestnega loga postaja vse bolj popularen. Da bo obiskan tudi letos, bodo poskrbeli: GROOVE APARTMENT, NEVEMBER1, BRO, ZMELKOOW in LOLLOBRIGIDA.

Uživali boste lahko na dveh kulturnih otočkih in merili svoje moči v lokostrelstvu, badmintonu, odbojki, namiznem tenisu, nogometu (2. del), briškuli, pokru, bowlingu, tenisu, kartingu in šahu. Posebnost v tem tednu bo kolesarska dirka skozi največje študentsko naselje – old bike race.

Pridruži se nam na fb– ju in Pridi tudi TI!

Podrobnosti, opise in športna pravila najdete na http://www.majskeigre.si/

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.