Revija Študent na Informativi 11'

Obišči vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja INFORMATIVA ’11, kjer boš zase našel odgovore na vsa zgoraj našteta vprašanja. Sejem poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani danes in v soboto, 21. in 22. januarja 2011, od 9. do 18. ure.

Na vseslovenskem predinformativnem dnevu se predstavlja tudi revija Študent. Na razstavnem prostoru se lahko informirate o delu, ki ga pri reviji soustvarjamo skupaj s študenti, udeležite pa se lahko tudi številnih nagradnih iger.

Na Informativi se sicer predstavljajo srednje šole in šolski centri, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, samostojne visokošolske institucije, vse višje strokovne šole, institucije, ki ponujajo dodatna izobraževanja in drugi. Predstavljeni bodo različni poklici, študij in prakse doma in v tujini, različne vrste štipendij, v okviru predavanj pa se bo mogoče seznaniti s temami, kot so: karierna in osebnostna rast, programi mobilnosti na področju izobraževanja in usposabljanja, diploma in magisterij v tujini, podjetništvo, Wikileaks, …

Obišči sejemsko razstavo s številnimi sodelujočimi, zanimiv izobraževalni program v predavalnicah, dogajanje na predstavitvenih prostorih in se zabavaj ob odrskem dogajanju.

KO BOM VELIK/-A, BOM … Stavek, ki ga boš po obisku Informative lažje dopolnil!
Vstop na prireditev je prost!

Več na: www.informativa.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.