Rezerviraj Youth Hostle!

Rezervacijski sistem za Youth Hostle odslej tudi v slovenščini.

Od oktobra je mogoče vsa slovenska mladinska prenočišča, ki delujejo v mednarodni mreži Hostelling international, rezervirati v slovenskem jeziku.

 

Mednarodna federacija Youth Hostlov International Youth Hostel Federation in Popotniško združenje Slovenije, ki v Sloveniji predstavlja mrežo mladinskih prenočišč, sta za potrebe slovenskih mladinskih prenočišč pripravila preveden rezervacijski sistem. Z mesecem oktobrom je tako možno vsa slovenska mladinska prenočišča, ki delujejo v mednarodni mreži Hostelling international, rezervirati v slovenskem jeziku.

 

Ta posodobitev je izjemnega pomena predvsem z vidika negovanja materinega jezika. Do sedaj je bil rezervacijski sistem na voljo v angleškem jeziku, kar sicer ni predstavljalo večje ovire, saj mladi popotniki v veliki večini obvladajo angleški jezik. Od oktobra naprej lahko tako uporabniki rezervacijskega sistema na spletni strani www.youth-hostel.si v primeru rezervacije slovenskih mladinskih prenočišč opravijo celotno rezervacijo v slovenščini.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.