Rok’n’Band

Novi single: »Pojdi z mano mala moja«

V predbožičnem času energični Rok’n’Band, svojim zvestim poslušalcem z novoletnimi čestitkami pošiljajo novi single Pojdi z mano mala moja. S poskočnimi ritmi pesem kar vabi k plesu na številnih božičnih, prednovoletnih in novoletnih zabavah. V pesmi se Rok ponovno spogleduje s fino gospodično in jo vabi s seboj na ples, vino in serenade v zvezdno noč. Igriva skladba v zimsko pusto sivino takoj pričara duh optimizma in misli na tople poletne noči polne zabave.

Nekoliko drugačno skladbo kot smo jih od fantov vajeni, tokrat preveva istrski šarm. Pesem je sicer na hrvaškem trgu izvajal pevec Giuliano, Roku pa se je usedla v srce in mu ni dala miru, dokler ni zaživela slovenska različica.  Glasbo in besedilo skladbe jim je odstopil Robert Pilepić. Priznani hrvaški pisec skladb je zaslužen že za zelo uspešen duet Tonyja Cetinskega in Oliverja Dragojevića,  sodeloval pa je tudi z Jeleno Rozga in Severino.

Rok’n’Band poslušalce s svojimi prepoznavnimi melodijami razveseljuje že vse od leta 1995 in svoj navdih črpa iz glasbe petdesetih let. Skupina, z energičnim odrskim nastopom in karizmatično prezenco frontmana Roka Ferengje, še danes ostaja v vrhu priljubljenosti in svojo uspešnost dokazuje z številnimi odlično obiskanimi koncerti po vsej Sloveniji. V preteklem letu so bili fantje zopet dejavni v studiju in pred kratkim izdali že 2 nova singla: Petra in Sanjam. Nagajiv in poskočen single, Petra, je poleti že vrtela svoj hulahop po radijskih postajah. Single Pojdi z mano mala moja pa bo ogrel ledene zvezdne decembrske noči in obudil misli na tople dni. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.