ROLLJET – Najhitrejša torba v mestu!

Tipična in vsakodnevna mestna izkušnja – vsi stojijo v kolonah, čakajo na avtobus, ali pešačijo. Vas zanima, kako se lahko temu izognete in se hkrati zabavate? Preprosto, potrebujete Rolljet. V torbo, ki je varno in udobno pritrjena na RollJet, spravite vse, kar potrebujete. V nakupovalnem središču ali v šoli se RollJet v hipu spremeni v torbo na kolesih. Na površinah, ki niso primerne za kolesca, RollJet zložite povsem skupaj in ga s tem spremenite v navaden nahrbtnik. V mestu z RollJet-om vedno zmagate!


Ustvarjen za mlade – take in drugačne
RollJet so razvili kot inovativen in zabaven izdelek za mlade. Seveda to ne pomeni, da RollJet-a ne morete uporabljati tudi vsi tisti, ki ste mladi predvsem po srcu – bodisi za pot v službo, za rekreacijo ali za nakupe. Osnovni model M je namenjen uporabnikom do teže 100 kg in višine do 180cm. Za višje ali močnejše uporabnike pa je na voljo model L, ki je prilagojen za težo uporabnika do 100 kg in višino do 190 cm.


Pri izdelavi rolljet-a je kakovost na prvem mestu

RollJet je skbno grajen iz najboljših materialov. Deska Rolljet-a je ojačana s steklenimi vlakni, zato je njena kvaliteta in prožnost primerljiva z najboljšo rolko ali smučko. Snovalci so se posebej potrudili, da je Rolljet bolj stabilen, kot primerljivi izdelki. Inovativna konstrukcija omogoča, da lahko stoji sam, zložen na dveh kolesih in tački. Primerljivi izdelki se težko pohvalijo s tako majhnim najmanjšim radijem zavoja – pri Rolljetu ta znaša le 145 cm.


Mimogrede, Rolljet je prejel že kar lepo število nagrad in certifikatov. Skiro RollJet je na voljo v dveh velikostih in mnogih barvah, kombinirate pa ga lahko z različnimi modeli torb in nahrbtnikov v številnih barvnih kombinacijah. Preverite na www.rolljet.com.(oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.