S Coca-Colo na tekaško preizkušnjo Nočna 10ka

Coca-Cola v Sloveniji letos v okviru projekta Moja olimpijska norma, ki ga že drugo leto zapored organizira Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez in se s prvim regionalnim dogodkom v Postojni začenja danes, pripravlja nagradno presenečenje za tekače. Izmed vseh športnih navdušencev, ki bodo izmerili svojo telesno pripravljenost na regionalnih dogodkih ali prek mobilne aplikacije, bo izžrebanih 35. Če bodo ti na zaključnem dogodku v okviru projekta dosegli svojo olimpijsko normo, jim bo Coca-Cola za nagrado podelila startnino za tekaško preizkušnjo Nočna 10ka, ki bo 8. julija 2017 na Bledu.

Projekt Moja olimpijska norma omogoča vsakomur, da izboljša svojo telesno pripravljenost in na lastni koži izkusi, kako se počutijo olimpijski junaki. Za dva meseca, med aprilom in junijem, lahko udeleženci obujejo čevlje vrhunskih športnikov in trenirajo s podporo priznanih športnih strokovnjakov, med katerimi so trenerji, fizioterapevti, športni zdravniki, psihologi in specialisti za prehrano. Udeležence najprej čaka preizkus telesne pripravljenosti v okviru šestih regionalnih dogodkov in nato še zaključno testiranje, ki pokaže, ali so svojo olimpijsko normo osvojili.

Coca-Cola, ki je partnerica projekta Moja olimpijska norma, bo na vsakem od šestih dogodkov izžrebala po pet srečnežev in še dodatno peterico tekačev, ki bo prvo testiranje opravila preko mobilne aplikacije Team Slovenia. Prvi v seriji šestih dogodkov je že danes, 7. aprila, v Postojni. Nato sledijo dogodki v Kranju (8. aprila), Celju (9. aprila), Velenju (14. aprila), Novem mestu (15. aprila) in v Kopru (16. aprila).

Skupaj 35 tekačev, ki jih bo izžrebala Coca-Cola, bo nato čakal izziv na zaključnem dogodku Moje olimpijske norme. Dan D, ki bo pokazal uspešnost udeležencev pri doseganju svoje olimpijske norme, bo v nedeljo, 18. junija 2017, v Ljubljani. Vsi tekači iz petintrideseterice, ki bodo dosegli ali presegli svojo olimpijsko normo, bodo za nagrado prejeli brezplačno udeležbo na dogodku Nočna 10ka, katerega generalni sponzor je Coca-Cola in bo 8. julija potekal na Bledu. Tekači se bodo teka udeležili v spremstvu Jureta Koširja, ambasadorja projekta Pospeši ritem.

Partnerstvo na Moji olimpijski normi predstavlja nadgradnjo dvoletnega projekta Pospeši ritem, ki ga je v sodelovanju s strokovnjaki organizirala Coca-Cola v Sloveniji. Projekta Moja olimpijska norma in Nočna 10ka sta del številnih aktivnosti, ki jih Coca-Cola v Sloveniji pod okriljem pobude #Vednopodpiraj in štiriletnega partnerstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez načrtuje v obdobju do zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018.

 

Podrobnosti o prijavah in poteku projekta Moja olimpijska norma so objavljene na spletni strani: http://mojanorma.olympic.si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.