S telefonom in aplikacijami gre lažje

Iščeš prevoz? Uporabi aplikacijo Prevoz.org!
Pravijo, da pot hitreje mine, če se pelješ v družbi. In brezplačna aplikacija Prevoz.org za mobilne naprave Nokia omogoča ravno to – da se iskalci in ponudniki prevoza med seboj povežejo. Z aplikacijo Prevoz.org lahko hitro poiščete prevoz med želenima krajema ali pa ponudite prosto mesto v svojem avtomobilu. Aplikacija omogoča tudi neposredno klicanje ponudnika ali iskalca prevoza, zato je dogovarjanje za prevoz še bolj enostavno.

Aplikacija je povezana s spletnim portalom Prevoz, na katerem uporabniki že od leta 2004 vsak teden objavijo več kot 2000 ponudb za prevoze po celi Sloveniji in bližnjih državah. Portal je bil prvotno namenjen študentom, ki so se konec tedna vozili domov in so tako lažje iskali sopotnike, s katerimi so si razdelili stroške poti. Danes prevoze poleg študentov na portalu ponuja tudi marsikdo, ki se dnevno vozi v službo v drug kraj. Izbira datuma in ure prevoza je zato zelo pestra.

Aplikacijo Prevoz.org lahko na svoj mobilni telefon Nokia prenesete s spletne Ovi Trgovine. Tako uporaba spletne strani kot aplikacije Prevoz.org je popolnoma brezplačna. Morate se le registrirati na spletnem portalu in že lahko pregledujete vse aktualne ponudbe oziroma poiščete nekoga, ki vam bo polepšal pot.

Za lačne študente je tu Bonacarte
Se vam je že kdaj zgodilo, da ste želeli jesti na študentske bone, pa niste vedeli, ali določena restavracija to sploh omogoča? Ali pa niste imeli veliko časa in ste želeli iti v najbližjo restavracijo, vendar niste znali priti do nje? Z brezplačno aplikacijo Bonacarte za mobilne telefone Nokia so te težave preteklost.
Bonacarte vam namreč s pomočjo tehnologije GPS na osnovi vaše trenutne lokacije pomaga izbrati najbližjo restavracijo, ki ponuja prehranjevanje na študentske bone, in jo prikaže na zemljevidu. Poleg tega si lahko z aplikacijo kar na svojem mobilnem telefonu Nokia ogledate tudi dnevno osvežene menije restavracij s cenami. Z aplikacijo lahko ob tem ugotovite še, ali izbrana restavracija ponuja hrano brez glutena in omogoča dostop invalidom.
Z brezplačno aplikacijo Bonacarte, ki jo lahko na svoj mobilni telefon Nokia prenesete s spletne Ovi Trgovine, boste tako lahko v polni meri uporabili vse prednosti novega sistema subvencioniranega plačevanja kosil, s katerim je izbira študentskega kosila postala »odločitev na poti«.

Android
Številne udobnosti si lahko posrežete tudi na ta način. Za brezplačen prenos aplikacije poskenirajte QR kodo s svojim telefonom ali obiščite Android market na svojem telefonu. Za ogled vsebin in res uporabnih dobrot, klikni tukaj.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.