Samo enkrat na leto se zgodi: 100% POPUST na Ona-On.com in Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji!

Samski ali pa imate samske prijatelje? Prvim 1.000 novim uporabnikom, PODARJAMO popolnoma brezplačni preizkus. Za 0€ se spoznavaj, osvajaj, zabavaj z največ samskimi v Sloveniji.

 

Privoščite.si v sodelovanju z Ona-On.com ponovno podarja vsem, ki ljubezen še iščete kar 100% popust na neomejeno spoznavanje, osvajanje in zabavo z več kot 144.000 samskimi v Sloveniji. Spoznavanje še nikoli ni bilo enostavnejše 😉 Ponudbo na Privoščite.si najdete tukaj.

Kako vse skupaj poteka? Hitra brezplačna registracija, pregled kandidatov, klepet ali video pogovor in dogovor za srečanje v živo! Do konca januarja preizkusite brezplačno za 0€!

Še več! Na podlagi profila in spletnih pogovorov lahko hitro ocenite človeka in ugotovite, če bi želeli z njim preživeti več časa.

 

Ona-On.com pa ni le virtualni svet, kjer se za zmenke dogovarjate sami. Ob podaljšanju članstva si zagotovite udeležbo na številnih spoznavnih dogodkih, kot so na primer hitri zmenki, pikniki, športno druženje, duhovna rast, plesni tečaji, ter še in še.

 

Prva taka priložnost je Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 6, ko se nas bo 23.1. več kot 1.000 obiskovalcev iz cele Slovenije zbralo v ljubljanski Cvetličarni. Pridružila se nam bosta tudi stand up komika Miki Bubulj in Andrej Težak – Tešky, Miss Universe 2013 Sara Savnik, Miss Earth Anjeza Barbatovci, Erika in Damjan iz šova Ljubezen na Seniku, Sašo Gačnik, Jure Arzenšek, Žiga Rustja, Tomi Zoroja, plesalci plesnega mesta, ki so nastopili na Talentih, svetovne prvakinje v show plesih, zabavni program pa bosta povezovala Urška Majdič in Jean Frbežar iz radia Antena.


Vstopnica stane samo 5€, lahko jo kupite tukaj (preko spleta) ali na prodajnih mestih. Začnemo ob 21.00.

 

Vabljeni torej, da izkoristite naše darilo do konca januarja in se razgledate naokoli. Če vam bo videno všeč in se boste želeli dogovoriti za zmenke v živo, vam želimo veliko sreče! Izkoristite to lepo ponudbo ali pa jo priporočite svojim samskim prijateljem in pričakajte spomladanske dni v dvoje! 

 

Ona-On.com vam ljubezen podari, vse kar morate storiti vi, pa je brezplačna registracija! Ponudbo na Privoščite.si najdete tukaj.


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.