SCHENGENFEST 2010

Že čez 8 dni bo v prekrasnem naravnem okolju Kolpe v Vinici med 30. 7. in 1. 8. 2010 potekal že tretji Schengenfest, festival zvoka sonca in zabave.

Na slovensko – hrvaški meji se bo ob pop, rock in drugih koncertih družilo nekaj tisoč mladih in mladih po srcu združenih v duhu prijateljstva in zabave. Mlad, a že uveljavljen in odlično sprejet festival, ki bo v okolju prekrasne Bele Krajine, bo s sporočilom glasbe, sonca in zabave brez meja poleg pestrega obfestivalskega dogajanja prinesel odlično koncertno ponudbo. Naj omenimo samo nekatere: prvovrstne domače urbane rokerje BIG FOOT MAMA, ska-punk-metal-hardcore-reggae evropsko znano zasedbo ELVIS JACKSON, legendarne, nekoč prepovedane, danes kulturne »atašeje« in že ves čas vrhunske umetnike in vizionarje LAIBACH, poskočno in melodično dodelano prvovrstno pop zasedbo JINX z nepogrešljivo pevko Jajo, energične »ludistične« rokerje iz Hrvaške HLADNO PIVO, prve trobente (in ostala pihala) Guče in sorodnih festivalov BOBAN I MARKO MARKOVIĆ ORKESTAR iz Srbije, pionir kritičnega in pronicljivega rapa, zaznavanja zunanjega kaosa in notranjega miru med glasbeniki DALAJ EEGOL AKA ALIEN & THE BAND in »tribute« skupino iz Anglije, ki bo pričarala original v nepozabni zabavi do jutra: US4 – U2 TRIBUTE BAND. Kot vsako leto, se bodo dogajale tudi številne dnevne dejavnosti: športne igre, različni nastopi in DJ program. Obeta se torej veliko dobre glasbe, smeha, zabave in sprostitve! Pomemben podatek je tudi, da je količina tridnevnih vstopnic omejena, zato je najbolje pohiteti z nakupom! Obiskovalci s tridnevnimi vstopnicami bodo imeli tudi poseben vhod, prvi dan festivala pa se bodo vrata odprla ob 11.00.

 

OBFESTIVALSKI PROGRAM:

V soboto in nedeljo bo na festivalu še posebej dodatno obogaten program. V okviru športnih iger se boste lahko pomerili v košarki, badmintonu, odbojki na mivki, nogometu in plavanju v Kolpi.

Posebej za letos je pripravljen zabaviščni park med 11.00 in 19.00 z rodeom, space trainerjem, bungy trampolinom, ameriškim gladiatorjem in ročnim nogometom.

V soboto in nedeljo bodo za popestritev dogajanja in zavoljo dobre volje čez dan potekale številne delavnice in tekmovanja: Zumba (12.00 na malem odru), trebušni ples (14.00 na glavnem odru), Schengenfest talent (16.00 na glavnem odru), Rodeo tekmovanje (od 18.00), Gladiator, Topless bungy (za oba spola!), haiku delavnica in umetniške delavnice pod vodstvom Nejca Smodiša in Sebastjana Šeremeta (slikanje in body painting).

Plažno dogajanje ob reki Kolpi bodo z zvoki in gibi v popoldanskem času izpolnili: v soboto Baleric Elegance Live in DJ Pan, dogajanje pa bodo popestrile GoGo plesalke, v nedeljo pa DJ Aleksius, DJ Aleksij, DJ Diaz in GoGo plesalke.

Seveda pa ne gre brez neposrednega humorja: v nedeljo. 1. 8. 2010 bo na malem odru med 19.00 in 20.00 potekal »stand up« komični nastop vsem znanega Pižame in odlične hrvaške igralke Marine Orsag.

Glavna nagrada letošnjega Schengenfesta pa je skuter, ki ga bodo podelili v nedeljo ob 20.20.

Ostale podrobnosti iz festivala si lahko ogledate na uradni spletni strani festivala Schengenfest 2010.

 

Seveda pa vas tudi tokrat, dragi bralci, nismo razočarali in smo za vas pripravili nagradno igro in licitacijo, kjer si lahko zagotovite svojo vstopnico za festival Schengenfest 2010. Podelili bomo kar 8 tridnevnih in 12 enodnevnih vstopnic. Kliknite na eno izmed spodnjih povezav, kjer boste našli dodatna navodila. Za pomoč se lahko kadarkoli obrnete na e-poštni naslov: narocnine@nevtron.si.

Nagradna igra Schengenfest 2010

Licitacija Schengenfest 2010 – izklicna cena 1€

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.