Sejem rabljenih učbenikov Zveze ŠKIS

Ob koncu tedna bo Trg francoske revolucije napolnjen z učbeniki, delovnimi zvezki in drugo rabljeno srednješolsko literaturo, ki bo marsikatero družino in dijake razbremenila stroškov obveznih nakupov na začetku novega šolskega leta. Sejem rabljenih učbenikov bo potekal 1. in 2. septembra od 13. do 18. ure. Zaradi pričakovane dobre udeležbe bo prodajnih stojnic letos več, vsak prodajalec pa se bo moral na dan dogodka prijaviti na info točki Zveze ŠKIS.


Na sejem rabljene srednješolske literature Zveza ŠKIS vabi dijake in njihove starše, ki bi želeli po ugodni ceni prodati ali kupiti rabljene učbenike in delovne zvezke. Zaradi prostorske stiske v prejšnjih letih bo Zveza tokrat postavila več prodajnih stojnic. Na Trgu francoske revolucije bo na voljo 80 stojnic, vsak prodajalec pa se bo moral na dan dogodka prijaviti na info točki Zveze ŠKIS, ki bo ob odru za nastopajoče. Poleg stojnice si bodo dijaki na info točki lahko priskrbeli tudi brezplačen Dijaški informator s koristnimi informacijami ob začetku šolskega leta.

Vabljeni so tudi vsi, ki bi želeli podariti šolske potrebščine v dobrodelne namene, saj bo v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije – Območnim združenjem Ljubljana na sejmu potekala dobrodelna akcija. Zbiralo se bo nove šolske potrebščine (zvezke, ravnila, tempera in vodene barvice, svinčnike, ravnila, peresnice, torbe ipd.) in ohranjene pripomočke, ki so uporabni tudi rabljeni (peresnice, torbe ipd.).

Dogajanje na Trgu francoske revolucije bodo 1. in 2. septembra soustvarjali:

– Javni zavod Mladi zmaji – Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih (z delavnico od 13:00 do 16:00);

– pevci Glasbene šole GVIDO (z nastopi od 15:00 dalje);

– plesalci Plesne šole Kazina (s plesno točko ob 15:30);

– potovalna agencija STA potovanja (tekom celotnega dogajanja);

– AMZS s simulatorjem prevračanja (tekom celotnega dogajanja). 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.