SILVESTROVANJE 2018 LJUBLJANA

Kje bomo sivlestrovali v Ljubljani.

V centru

Spored silvestrovanj v središču Ljubljane bo dovolj raznovrsten, da bo primeren za ljudi vseh okusov in starosti. Ob polnoči bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil začetek novega leta. Na Kongresnem trgu bodo nastopili Klara Jazbec, CoverLover, Jana Šušteršič in Lea Sirk ter Grupa Vigor. Na Trgu Francoske revolucije boste plesali na ritme raperja Nipke, Treh kraljev (Zlatko, Klemen Klemen, RecycleMan) in skupine Happy Ol’ McWeasel. Mestni trg bosta ogreli Helena Blagne in Nuša Derenda.

31. 12. ob 20.00 / različne lokacije v središču Ljubljane

V Cirkusu
Zadnja zabava v letu bo pretkana z žametnim glasbenim izborom rezidentov Cirkusa in pozitivno energijo, ki vas bo ponesla v leto 2018. Noč bo preplavljena z aktualnimi in klasičnimi žurerskimi hiti, vse skupaj pa bo zavito v prepoznavno cirkuško produkcijo. Vrhunski francoski šampanjci in privlačen program bodo spodbodli vašo igrivost ter vas popeljali v novo leto. Prepustite se toku in se pustite zapeljati.

31. 12. ob 22.00 / Klub Cirkus / Ljubljana

V klubu Top Six
Vstopite v leto 2018 v klubu Top Six in si ob kozarcu penine privoščite zares »top« pogled na ognjemet z gradu. Ob najboljših hitih se boste na najdaljšo noč v letu vrteli v nepozabni družbi, prigrizki, sadje, pijača dobrodošlice in polnočna penina pa so že vključeni v vstopnino.

31. 12. ob 22.00 / Klub Top Six / Ljubljana

Visoko nad mestom
Vabljeni na silvestrovanje visoko nad mestom, kjer lahko s kozarcem penine v roki občudujete spektakularen ognjemet z Ljubljanskega gradu in okolice. Da vam bo pričakovanje novega začetka ostalo v kar se da lepem spominu, so za vas pripravili pestro ponudbo.

31. 12. ob 18.00 / Nebotičnik Skyscraper / Ljubljana

V klubu K4
Po že dveh epskih novoletnih norišnicah bo Štirka v novo leto spet skočila z edinim basovskim žanrom posvečenem novoletnim žurom v Ljubljani, Drop That New Year Bass: trap, drum & bass, liquid, grime, bass, rap, dancehall, phonk.

31. 12. ob 23.00 / Klub K4 / Ljubljana

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.