Silvestrovo v Bratislavi

ŠE NE VEŠ, KJE BOŠ PREŽIVEL PREDNOVOLETNI ČAS IN DOČAKAL NAJDALJŠO NOČ V LETU?
Po Napoleonu, Mariji Tereziji, Kralju Matjažu in Mozartu je čas, da BRATISLAVO obiščeš tudi ti! Za tvoje najspektakularnejše silvestrovanje do zdaj smo pripravili mnogo več kot le številne znamenitosti, ki jih lahko ponudi staro mestno jedro; čakajo te namreč tudi hoteli po nepremagljivih cenah, šoping, gurmanski užitki… in NEPOZABNO, LEGENDARNO NOČNO ŽIVLJENJE, po katerem je slovaška prestolnica znana daleč naokrog.

*CENA* 
95€ EARLY BIRD PRIJVA (do 8. 11.), zato ne odlašaj, bodi del naše novoletne zgodbe!

*PRIJAVE*
https://goo.gl/forms/nmR1XEq4gLLrf0rV2

*PAKET VKLJUČUJE*
• 2x zabava v Bratislavi – spoznavna in ponovoletna zabava,
• namestitev v hotelu Turist 2* v izbranem tipu sobe,
• avtobusni prevoz iz Ljubljane do izbrane namestitve in nazaj,
• popuste pri fakultativnih izletih,
• predstavnika na avtobusu in destinaciji,
• osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.

*DOPLAČILA*
• prijavnina (10€/oseba – ob prijavi),
• turistična taksa (5€/oseba – na destinaciji)

*MOŽNA DOPLAČILA*
• novoletna zabava (10€),
• zajtrk v hotelu za vse 3 dni (10€)

*DODATNE INFMACIJE*
e-mail: bojan.tepic@sou-lj.si
tel: 040 272 122, 

*PROGRAM*
1. DAN- 30.12.2017
V zgodnjih jutranjih urah se bomo iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most – Vič) odpeljali proti Celju (Dvorana Zlatorog, parkirišče) in Mariboru (Mlinska ulica, avtobusna postaja, zunaj), kjer se nam bodo pridružile »žurerske okrepitve«, s katerimi bomo nadaljevali pot preko Avstrije do Bratislave, kamor bomo prispeli okoli poldneva. Ko se namestimo v izbranem hotelu, po želji sledi samostojen ogled mestnega središča z znamenitim bratislavskim gradom, ostanki srednjeveškega obzidja, Michalovim stolpom z muzejem orožja, Mozartovo palačo, Martinovo katedralo in za konec še čudovito stavbo Narodnega gledališča. Časa bo dovolj tudi za nakupovanje pred večernim velikim vseslovenskim Welcome Partijem Bratislava Novo leto 2018!

2. DAN- 31.12.2017
Po zajtrku vam priporočamo voden avtobusni izlet na grad Devin, ki ga bomo po zgledu Napoleonove vojske osvojili tudi mi. V spremstvu izkušenega slovenskega vodiča, se boste lahko tisti, ki vas zanima bogata zgodovina slovaške prestolnice, odpravili na vodeni ogled, kjer boste spoznali tako najprepoznavnejše znamenitosti kot tudi mestne maskote. Če pa želite videti kako izgleda čisto pravi NLP, priporočamo tudi vzpon na famozni SNP most (dodatna ponudba). Tudi letos bomo s skupnimi močmi poskrbeli za nepozabno najdaljšo noč v letu, ki jo bomo preživeli na New Year Masquerade Silvestrovanju Bratislava Novo leto 2018! Zabava, ki se bo zavlekla do ranega jutra že vrsto let velja za največji klubski party v mestu. 

3. DAN- 1.1.2018
Po zajtrku se bomo ljubitelji vin (po želji) odpravili v bližnje vinorodno območje Malih Karpatov, kjer nas, po načelu klin se s klinom zbija čaka spoznavanje in degustacija slovaških vin in običajev. Na prvi dan v letu pa nas čaka tudi Shopping v največjem Outletu v srednji Evropi! Vsekakor pa se splača nekaj energije prihraniti tudi za zadnji večer, saj nas čaka Crazy Supra Partyslava Odklop Novo leto 2018 v enem najboljših bratislavskih klubov.

4. DAN- 2.1.2018
Po zajtrku se bomo pripravili na odhod proti Mariboru, Celju in Ljubljani, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Dogodek bodo omogočili:
– ŠOU v Ljubljani
– Supra Travel
– Legionar Gym
– 4P Fitnes Klub
– Cockta
– g3spirits

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.