ŠKISOVA ŠTORKLJA

Zveza študentskih klubov Slovenije skuša tudi letos v okviru projekta Škisova štorklja pomagati študentskim družinam. Gre za socialni projekt, s katerim želijo pomagati mladim družinam s pomočjo raznovrstnih informacij, pripravili bodo foto natečaj, v okviru projekta pa je že potekala delavnica za otroke.

Foto natečaj bo potekal od 8. marca 2010, letošnja tema pa je ‘Igra’. Fotografije lahko pošiljate do 29. marca 2010. Ujemite torej svojega malčka med igro s punčkami, avtomobilčki, puzli, žogo ali medvedkom in pošljite fotografijo na masa.zemljic@skis-zveza.si. Prvih šest prispelih fotografij bo nagrajenih s simpatično praktično nagrado, komisija pa bo izmed vseh prispelih izbrala najboljše, ki bodo prejele lepe nagrade. Prvouvrščeni se bo veselil 12-urnega skupinskega plavalnega tečaja za otroka, ki ga podarja Aquamania, in polletne naročnine na Vivo, revijo za zdravo življenje.

V okviru projekta pa je 2. marca v Rožni dolini potekala delavnica za otroke pod vodstvom štirih animatork. Zbralo se je veliko malčkov, ki so se dve uri zabavali v različnih igrah, ki so jih pripravili za njihovo starostno obdobje.

Več informacij o natečaju in delavnici lahko najdete na www.skis-zveza.si.

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.