Škisova Tržnica tudi z revijo Študent

Maj je končno tu, z njim pa že tradicionalna, trinajsta Škisova tržnica.

Vabimo Vas da se nam pridružite 5. maja, od 12.00 ure dalje, na letnem telovadišču Narodni dom Ilirija.
Tudi letos bodo glavno vlogo imeli študentski klubi. Kar 55 jih bo, ki bodo razdeljeni na šest regijskih otočkov, kjer bodo predstavljali svoje tradicije, šege in navade. Njihove predstavitve bo povezovala rdeča nit prireditve, ko bo letos Moj kraj, moj ponos. V enem popoldnevu boste tako uživali v kulinaričnih dobrotah iz vseh koncev Slovenije, se srečali s starimi in novimi znanci in slišali vse slovenske dialekte. Tržnico bodo uradno otvorili ob 13.00 s slovesnim mimohodom mažoretk in vseh študentskih klubov, sledili pa bodo nagovori pomembnih državnih osebnosti. Poskrbljeno bo tudi za pester spremljevalni program in medkulturno noto z gostji iz sosednjih držav, ki se bodo predstavili v Tržnici brez meja.

Tudi tokrat bo na Škisovi tržnici revija Študent! Na naši stojnici bodo potekale zanimive nagradne igre, lahko boste izkoristili posebne akcije, ali pa dobili brezplačne izvode revije Študent in Računalniških novic. Vsekakor se velja ustaviti na naši stojnici in poskusiti drugačne dobrote!

Vse od 18. ure pa bodo na glavnem odru občinstvo zabavali zmagovalci Škisolova – Division, Tide, Kosta + Hamo & Tribute2Love, Lollobrigida, Zaklonišče prepeva, Magnifico in Dubioza Kolektiv ter na malem odru Disco Bros., Blue&Deep, Manueldark vs. Spinne in Gramophonedzie.

Lepo vabljeni, da skupaj z nami ustvarite zgodbo o neponovljivi Škisovi tržnici!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.