Škisova Tržnica leti za Bežigrad!

Nova lokacija za ŠKIS-ov največji projekt je razkrita. Polnoletna Škisova Tržnica leti za Bežigrad – na večje, da bomo lahko še večji!

V prestolnico prihaja že 18. Škisova tržnica, največji projekt Zveze ŠKIS, pri katerem sodeluje kar 56 študentskih klubov iz cele Slovenije. Od svoje prve upodobitve v Rožni dolini se je prireditev pojavila na več lokacijah po Ljubljani. Letos se bo odvila 7. maja, za Bežigradom. 

Prebivalcem študentskih domov, naključnim mimoidočim in vsem, ki se kljub muhastemu vremenu vztrajno vozijo s kolesi po Ljubljani, so današnje jutro popestrili rumeni baloni. Kdor se je kljub naglici radovedno ustavil, že ve, kje bo letos 7. maja okušal kulinarične dobrote iz  vse Slovenije, se družil s študenti, užival ob dobri glasbi in bil del z energijo nabite množice, ki jo vsako leto v prestolnico privabi Škisova tržnica.

Baloni, ki so se v noči na torek pojavili po Ljubljani in krasijo dvorišča študentskih domov ter vhode ljubljanskih kavarnic, so razkrili lokacijo Škisove tržnice 2015. Potiskani z napisom: ‘Letim za Bežigrad #Škisova2015’ so mimoidoče povabili na največjo prireditev za mlade v Sloveniji, ki se bo letos odvijala na zelenici Kardeljeve ploščadi.

“Škisovo tržnico letos pripravlja nadvse zagnana, izkušena ekipa mladih, ki želi prireditev povzdigniti še stopničko višje. Prireditev je vsako leto večja in če želimo, da raste še naprej, preprosto moramo stopiti iz ustaljenih okvirov. S tem razlogom bomo tržnico letos izpeljali na zelenici Kardeljeve ploščadi, za Bežigradom. Nova lokacija je idealna za študente, saj je v neposredni bližini fakultet in študentskih domov, od centra mesta je oddaljena le za petnajst minut hoje, do vhoda na prizorišče pa peljejo vse glavne linije javnega prevoza. Prepričani smo, da bomo na novi lokaciji uspeli izpeljati še večjo in atraktivnejšo tržnico ter obiskovalcem ponuditi mnogo več kot poprejšnja leta. Novo prizorišče, nove možnosti,” pravi Matic Škufca, mlad in energičen vodja Škisove tržnice 2015.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.