Slovenian Case Challenge 2015

Sekcija Mladi projektni managerji in Društvo finančnih managerjev v partnerstvu z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani novembra 2015 organizirajo 22 dni trajajoče državno tekmovanje v reševanju praktičnih poslovnih izzivov podjetij za študente. Poglavitni cilj projekta je študentom omogočiti pridobivanje organizacijskih in interpersonalnih zmožnosti, medtem ko podjetjem preskrbeti z inovativnimi rešitvami realnih poslovnih problemov, ki bodo prispevali k boljšemu delovanju podjetja.

Tekmovanje poteka v skupinah od enega do štirih članov, ki lahko izzive podjetij Petrol d.d., Mercator d.d. in Danfoss Trata d.o.o., rešujejo ob poljubnem času in kraju v danem časovnem okvirju.

S koncem oktobra 2015 se z rokom za prijave na Slovenian Case Challenge tekmovanje nadaljuje z obdobjem reševanja in oddaje tekmovalcem zastavljenih poslovnih problemov, pri čemer imajo sodelujoči priložnost zastavljanja vprašanj, navezujočih se striktno na poslovne probleme.

Po izteku roka za oddajo na podlagi prejetih rešitev problemov podjetja in strokovna žirija determinirajo prvih deset uvrščenih finalistov in zmagovalce za vsako posamezno podjetje, pri čemer zmagovalci prejmejo skupaj s certifikatom tudi denarne nagrade:

• 1. mesto – 1000 EUR
• 2. mesto – 500 EUR
• 3. Mesto – 300 EUR.

Za več informacij o projektu in prijavo na tekmovanje obiščite spletno stran http://casechallenge.si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.