Smučarska idila brez denarnice v žepu

Z današnjim dnem se začenja smučarska sezona na številnih smučiščih po Sloveniji. Med temi pa z novostjo v ponudbi izstopatasmučišči Kope in Kranjska Gora. Kot prvi sta namreč podprli možnost mobilnega plačevanja s Hal mBills.

Denarnica je predmet, ki ga imamo večino časa s sabo, a nas kdaj zato celo ovira – in malokdaj bolj, kot med brezskrbnim vijuganjem po zasneženih strminah. Vsi poznamo občutek, ko med smučanjem na vsake toliko podzavestno preverjamo, če je denarnica še v žepu in je nismo zgubili. Pa razmišljanje, če imamo pri sebi dovolj gotovine in skrb, če moramo iskati bankomat sredi belih gora. Kaj šele, če morda vmes na snegu pademo in se nam bankovci v žepu morda zmočijo. Denarnica vsekakor ni idealna spremljevalka za zimske športe.

Ali pa raje recimo, da ni bila, dokler ni bila mobilna. S Hal mBills ste skrbi rešeni. Ko se odpravite na smučarski dan na Kope, lahko denarnico za cel dan pustite kar v avtomobilu. Vozovnice kupite preprosto s telefonom in že ste pripravljeni na prvi spust. Ko se utrudite, pa si lahko privoščite kavico v Lukovem domu, enolončnico v restavraciji Kope in vročo čokolado v Grmovškovem domu – ter vsa plačila opravite s Hal mBills. Če se na poti domov radi ustavite v Gostišču Aerodrom ali restavraciji Paradiso za popoln zaključek smučarskega dne, boste tudi tam lahko vse plačali mobilno.

Na smučišču v Kranjski Gori je izkušnja podobna, številne koče in lokali ob smučišču že ponujajo enostavno plačevanje s Hal mBills. Bedančev dom, bife Velika dolina, Vitranc bar, hotel in restavracija Skipass so le nekateri izmed priljubljenih ponudnikov.

Vsem želimo to zimo veliko idiličnih sončnih smučarskih dni z obilico snega in veselja. In kadar si privoščite zimski izlet, ni prav, da bi vam skrbi povzročalo iskanje gotovine po žepih. Zato naj bo del priprave pred smučanjem še prenos Hal mBills na telefon. Napolnite si svojo mobilno denarnico in nato uživajte brez skrbi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.